Teslimatlar
Giriş Tarihi : 17-06-2021 11:06   Güncelleme : 17-06-2021 11:06

Sultanlar, Kaya'da

Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, yeni teslimatını öğrenci, personel ve turizm taşımacılığının köklü şirketlerinden Kaya Tur'a yaptı. Düşük işletme giderleri, üstün performansı, dayanıklılığı ile dikkat çeken 11 adet Sultan Comfort, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Sultanlar, Kaya'da

Otokar, müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan ile turizm ve servis taşımacılığında trendleri belirlemeye, kurumların kazancını katlamaya devam ediyor. Tasarım ve teknik özellikleri ile Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında büyük ilgi gören Sultan'ın Comfort modelini 2020 yılında yenileyen Otokar, sektörde ilk tercih olmayı sürdürüyor. 

REŞAT ALTINI GİBİ!

Otokar Bayi Cansın Otomotiv tarafından Kaya Tur'a satışı yapılan 11 adet Sultan Comfort, törenle teslim edili. Araç teslim törenine Kaya Tur sahibi Rasim Kaya, Cansın Otomotiv'in sahipleri Ahmet Ünal ve Ali Can Ünal ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan ile firma yetkilileri katıldı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Rasim Kaya, "Otokar ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Filomuzdaki 50 Sultan otobüsü yeni aldığımız 11 araçla güçlendirdik. İşletme maliyetinin düşüklüğü, 40 bin km bakım aralığı, yüksek ikinci el değeri ve üst düzey konforuyla tercih ettiğimiz Otokar Sultan Comfort, çalıştığımız kurumlar tarafından da beğeniliyor. Filomuza kattığımız yeni araçlarımızı Ankara’da personel taşımacılığında kullanacağız" dedi.