Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-06-2021 22:34   Güncelleme : 18-06-2021 22:34

ARF filoyu genişletti

Uluslararası nakliye firmalarından ARF Lojistik, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks çekicilerden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet F-Max teslim alarak filosuna dahil etti.

ARF filoyu genişletti

Ford Trucks’ın Bursa bayii Erdeğer Otomotiv tarafından ARF Lojistik’e satışı yapılan araçlar, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine ARF Lojistik sahibi Arif Doğan ve Ford Trucks Satış Müdürü Murat Bakış ile firma yetkilileri katıldı. Deneyimli kadrosu ile tenteli ve frigorifik araçlar ile kuruyük, soğutuculu ve ADR’li taşımacılık hizmeti sunan, ARF Lojistik, Ford Trucks F-Max araçları başta Almanya, Belçika, Hollanda olmak üzere tüm Avrupa operasyonlarında kullanacak.

KALİTELİ VE KONFORLU

ARF Lojistik sahibi Arif Doğan, “Eskişehir’de üretilen Ford Trucks F-Max’ı yerli üretim olması ve yaygın yedek parça ile geniş servis ağı nedeniyle tercih ettik. Yine aynı şekilde Ford Trucks araçlarının sağladığı yakıt tasarrufu ve sunduğu takas kolaylığını da bu alımımızda etkili oldu. F-Max, modern tasarımı ve sürücü odaklı yaklaşımının yanı sıra 2.5 metre genişliğindeki kabiniyle de konfor ve lüks sunuyor. Kokpit tarzı konsolun tasarımı, tüm fonksiyonlara kolayca erişilebilmesini sağlıyor. Sürüş deneyiminin keyfini artırmak için entegre edilen en küçük detaylarla birlikte kabinde ferah bir ortam sağlanmış” dedi.