Teslimatlar
Giriş Tarihi : 01-07-2021 12:21   Güncelleme : 01-07-2021 12:21

Blok Bims çekici aldı

Bims, pomza üretim ve imalatı başta olmak üzere, madencilik, petrol akaryakıt ve turizm sektörlerinde de faaliyet gösteren Blok Bims firması, araç yatırımlarında tercihini Scania’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Blok Bims çekici aldı

Scania Kayseri yetkili satıcısı Özaltın Otomotiv tarafından Blok Bims şirketine satışı yapılan çekiciler, bayi tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Blok Bims firması sahibi Ahmet Ertaş ile bayi sahibi Faruk Özaltın ve şirket yetkilileri katıldı.

SCANIA İLE BÜYÜYECEK

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan firma sahibi Ahmet Ertaş, “Nevşehir bölgesinin en önemli yeraltı zenginliklerinden olan bims madenimizden çıkarttığımız ürünlerin Türkiye geneline dağıtımını yapıyoruz. İnşaat sektöründe özellikle ısı ve ses yalıtımında, öz kütlesinin düşük olmasının sağladığı avantajların da bir sonucu olarak sıklıkla kullanılan bu malzemenin artan talebine yetişmek ve hizmet ağımızı genişletmek için yeni filo yatırımı kararı aldık. Mevcut filomuzu genişlettik. Filomuzda halen 6 adet Scania çekici bulunmakta. Düşük yakıt tüketimi, yüksek ikinci el değeri ve yaygın servis ağı Scania markasını tekrar tercih etmemizde büyük rol oynadı” dedi.