Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-04-2022 18:51   Güncelleme : 12-04-2022 18:51

Sarp, F-Max aldı

Uluslar arası lojistik firmalarından Sarp Intermodal, 2022 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet F-Max çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Sarp, F-Max aldı

Sarp Intermodal’e satışı yapılan çekiciler, Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Araçları Sarp Intermodal CEO’su Onur Talay, Ford Trucks Direktörü Burak Hoşgören’den teslim aldı. Yeni alınan çekicilerle birlikte firmanın filosundaki Ford Trucks marka çekici sayısı 65’e yükseldi.

GÜVENLİ VE KONFORLU

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Sarp Intermodal CEO’su Onur Talay, her ne kadar genç bir firma olsalar da yaptıkları işlerde taşımacılık sektörüne liderlik ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. İnsan kaynağı ile araç ve ekipman kaynağına önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Talay, 2022’de de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Talay, “İntermodal taşımacılıkta karayolunu minimum seviyede kullansak da sürücülerimizin güvenliği ve konforu bizim için önemli. Aynı zamanda Türkiye’de ve Avrupa ülkelerinde kesintisiz destek alabilmek de bizler için değerli. Bu nedenle Ford Trucks’ın F-Max serisi araçlarını tercih etmeye başladık. Son yatırımımız ile filomuzdaki F-Max sayısı 65’e ulaştı. Bu sayıyı yılsonuna kadar 100’e çıkarmak istiyoruz. Yaptığımız her yatırımın sadece şirketimize değil, sektörümüze ve ülkemize de değer kattığına inanıyoruz. Bu iş birliğimizin ve ortaya çıkan değerin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

YILLARIN TECRÜBESİ

Ford Trucks Direktörü Burak Hoşgören de Türk lojistik firmalarının dünya karayolu taşımacılığında çok önemli bir konuma sahip olduğunu ifade etti. Hoşgören, özellikle demiryolu ve denizyolu taşımacılığını da içeren intermodal taşımada Türkiye’nin daha güçlü bir konuma gelebileceğinin altını çizdi. Hoşgören, “Sektörün öncü firmalarından biri olan Sarp Intermodal ile uzun zamandır devam eden iş birliğimiz güçlenerek büyüdü. 20 adet F-Max’ı daha firmanın filosuna katarak, Ford Trucks markalı araç sayımızı yükseltmeye devam ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında yoğun talep gören F-Max'in yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile Sarp Intermodal’a operasyonlarında büyük verimlilik ve katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.