Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-04-2022 23:43   Güncelleme : 12-04-2022 23:43

Sultanlar iş başında

Hüseyin Ekiz Taşımacılık, 2022 yılı araç yatırım programı çerçevesinde tercihini Otokar’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet yolların Sultan’ından teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Sultanlar iş başında

Mitat Yıldırım Otomotiv tarafından Antalya merkezli Hüseyin Ekiz Taşımacılık’a satışı yapılan 20 adet Sultan Mega minibüsler, törenle teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine firma sahibi Hüseyin Ekiz ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Mitat Yıldırım Otomotiv’den Osman Yıldırım ve Satış Müdürü Kemal Kaçar’da hazır bulundu.

DÜŞÜK YAKIT

Araçları teslim alırken açıklama yapan Hüseyin Ekiz, “Filomuzu turizm ve personel taşımacılığının en çok tercih edilen aracı Sultan Mega ile güçlendirmekten dolayı mutluyuz. Sunduğu konfor, sağlamlık, düşük yakıt tüketimi ve işletme giderleri nedeniyle Otokar Sultan'ı tercih ettik” ifadesini kullandı. Otokar Sultan Mega; modern çizgisi ve dinamik tasarımı ile sektörün ilk tercihi olmayı sürdürüyor. Rahatlık ve konforu bir adım öteye taşımak için tüm detayların yer aldığı 35+1+1 kişilik yolcu kapasiteli Sultan Mega; ortadan kapısıyla hızlı ve kolay iniş biniş sağlıyor. Yüksek motor gücü, zengin aksesuarları, kullanışlı bagaj alanı ile hem sürücüsüne hem de yolcusuna yeni bir deneyim vadeden Sultan Mega, üst düzey güvenlik sistemlerini de üzerinde barındırıyor.