Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-04-2022 00:12   Güncelleme : 13-04-2022 00:12

Her yükün altında

Kayra Uluslararası Nakliyat, 2022 yılı filo yenileme ve genişletmeleri çalışmaları kapsamında tercihini Volvo Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Volvo FH 500 çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Her yükün altında

İstanbul merkezli Kayra Uluslararası Nakliyat, araç yatırımlarına ağırlık verdi. Firma, Proje ve ağır yük taşımacılığı, uluslararası kara, hava, deniz ve demiryolu nakliye organizasyonu, yurtiçi dağıtım, depolama, elleçleme ve gümrükleme alanında müşterilerine hizmet sunuyor. Kayra Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan çekiciler, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Kayra Genel Müdürü Ruhan Ekin, Volvo Trucks Satış Müdürü Utku Uzun ve SSH Müdürü Tolunay Kartaloğlu katıldı. Alınan yeni araçlarla birlikte firmasının filosundaki araç sayısı 91’e yükselirken Volvo Trucks sayısı 36 oldu.

KARŞILIKLI GÜVEN

Konuya ilişkin açıklama yapan Kayra Genel Müdürü Ruhan Ekin, “Şirketimiz, özel lojistik çözümler üreten ve sektörde hızlı adımlarla büyüyen bir firmadır. Yüzde yüz yerli sermaye yapısı olan şirketimizde, kalite odaklı bir anlayış ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bu iş birliğinde; araçların gücü, sağlamlığı, güvenlik donanımları ve sürücüye sunduğu konfor sebebiyle Volvo Trucks markasını tercih ettik. Satış süresince karşılıklı güven ve saygı çerçevesindeki iletişimimiz, satış sonrası hizmetlerde de aynı şekilde devam ediyor. Tüm bunlar bir araya geldiğinde, yeni araç filomuzu Volvo Truck markası ile genişletmekten oldukça memnunuz ve iş ortaklığımızın uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.