Teslimatlar
Giriş Tarihi : 23-08-2022 21:16   Güncelleme : 23-08-2022 21:16

Tunus’a 400’ledi

Türkiye otobüs pazarının tartışmasız Türk lideri Otokar, ihracatta hız kesmiyor. Modern toplu taşıma araçları ile dünyanın 50’den fazla ülkesinde büyük beğeni toplayan şirket, yeni teslimatını Tunus’a yaptı. Tunus’ta 400’üncü Otokar otobüsü törenle hizmete başladı.

Tunus’a 400’ledi

Otokar, toplu taşıma için ürettiği otobüslerle Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da önemli satışlara imza atmaya devam ediyor. İspanya’dan Almanya’ya, Fransa’dan Belçika ve İtalya’ya kadar dünyanın 50’yi aşkın ülkesinde binlerce otobüsü ile milyonlarca yolcuya konforlu, güvenli seyahat imkanı sunan Otokar, son teslimatını Tunus’a gerçekleştirdi.

GURUR VERİCİ

Otokar Tunus Distribütörü Sotradies’in yaptığı satış için Kartaca’da düzenlenen teslimat törenine Otokar Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Bubik, Grup Yöneticisi Onur Öner, Sotradies Grup Başkanı Mr. Chaibi’nin yanı sıra Tunuslu özel ve kamu taşıma şirketleri ile Ulaştırma ve Ekonomi Bakanlığı yetkilileri katıldı. Ürettikleri otobüslerin dünyanın dört bir yanında tercih edildiğini ifade eden Hakan Bubik; “Uzun yıllardır Tunus’ta farklı ihtiyaçlar için üretilen çeşitli model ve özelliklerdeki araçlarımızla hizmet veriyoruz. Bugün 400’üncü aracımızın Tunus caddelerine çıkıyor olmasının gururu içersindeyiz. Otokar Navigo’nun Tunuslulara hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmasının ardından Hakan Bubik, Soretras yetkililerine 400’üncü teslimat anısına plaket takdim etti.