Teslimatlar
Giriş Tarihi : 19-09-2022 22:53   Güncelleme : 19-09-2022 22:53

Atlas’ı sevdiler!

Ticari araç sektörünün öncü şirketi Otokar, hafif kamyon segmentinin iddialı aracı Atlas ile ticaretin konforunu yükseltmeye devam ediyor. Tasarımı, sürüş güvenliği, konforu ve düşük işletme giderleriyle hafif kamyon segmentine Atlas ile yeni bir soluk getiren Otokar, yeni teslimatlarını Bursa’ya gerçekleştirdi. Otokar, arka arkaya Gentek Lojistik ve Ortem Temizlik’e toplamda 21 adet Atlas teslim etti.

Atlas’ı sevdiler!

Türk otomotiv sektörünün lokomotif şirketi Otokar, Eylül ayı teslimatlarına hızlı başladı. Her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla son 10 yılda farklı iş kollarında işletmelerin öncelikli tercihi olan Atlas kamyonu ile kullanıcılarının yükünü hafifleten Otokar’ın yeni teslimat adresi Bursa oldu. Konforu ve sürüş güvenliğinin yanı sıra güçlü ekonomik motoru ile her daim kazandıran Otokar Atlas için art arda Bursa’da iki teslimat birden gerçekleştirildi.

FİLOLAR GÜÇLÜ!

Yerel yönetimlere temizlik araçları kiralama, altyapı ve çevre düzenleme hizmeti veren Gentek Lojistik ile Ortem Temizlik şirketi Otokar Atlas’ı tercih etti. Gentek Lojistik filosunu 15 adet Atlas, Ortem Temizlik ise 6 adetle güçlendirdi. Araçların satışını ise Otokar bayii Erdeğer Motorlu Araçlar yaptı. Araç teslim törenine Gentek Lojistik Genel Müdürü Erkan Yeşiltepe, Ortem Temizlik Satın Alma Müdürü İbrahim Kocaağa, Otokar Direktorü Murat Tokatlı, Satış Yöneticileri Ümit Şangüder ve Çağdaş Şengül katıldı. Törende Erdeğer Motorlu Araçlar’dan ise şirket Genel Müdürü Tunç Ertaş ve ekibi de hazır bulundu.

KONFORU YÜKSELTİYOR

En zorlu yol şartlarında en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirilen Atlas, güçlü ve keskin çizgilere sahip kupasıyla ön plana çıktı. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan 8,5 tonluk Atlas, yakıt ekonomisiyle de fark yarattı. Düşük yakıt tüketimi ve bakım giderleri, uygun yedek parça maliyeti ile kullanıcısının ekonomisine her daim katkı sağlayan Otokar Atlas’ta EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu tek tuşla yönetilebiliyor. ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.