Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-10-2022 23:56   Güncelleme : 04-10-2022 19:16

NGL Iveco’larını aldı

Norther Global Logistics, artan uluslararası taşımacılık taleplerini karşılayabilmek için filo yatırımlarına ağırlık verdi. Şirket, Iveco’ya siparişini verdiği 40 çekiciden ilk 10 adedini teslim alarak filosuna dahil etti. NGL şirket ortağı Sefa Erol, “Yeni araç alımlarımız talebe göre artacak” dedi.

NGL Iveco’larını aldı

Avrupa ile Türkiye arasında entegre lojistik hizmetleri sunan Norther Global Logistics (NGL), filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, 40 adet çekici yatırımı yaptı. Iveco’ya verilen S-Way çekici siparişlerinin ilk 10 adedi, NGL’ye teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine NGL sahipleri Sefa Erol ve Ferhat Emanetoğlu ile Iveco satış sorumlusu Mete Geçör katıldı.

YATIRIMA DEVAM

Araç teslim töreninde konuşan Sefa Erol, “Yoğun şekilde devam eden uluslararası taşımacılık taleplerini karşılayabilmek için yatırımlara hız verdik. Yeni çekici yatırımıyla lojistik operasyonlarındaki işlevsellikleri de artırdık. Siparişlerimizin tamamını teslim almamızla hedef pazarlardaki hareket kabiliyetlerinin de ciddi olarak artacağımıza inancımız tamdır. Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda da yatırımlarımız artarak devam edecektir” ifadesini kullandı. Sefa Erol, Iveco’yu yaygın servis ağı ve çevreci motor özellikleri nedeniyle tercih ettiklerini belirterek, önümüzdeki dönemde filoya yeni yatırımların süreceğini de sözlerine ekledi.

ÖNCÜ FİRMALARDAN

Iveco Ağır Vasıta Satış Sorumlusu Mete Geçör de yatırımın NGL’ye hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu: “Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen ve yaptığı yatırımlarla sektörde öncü firmalar arasında yerini alan NGL ile yapmış olduğumuz işbirliğinden dolayı Iveco ailesi olarak çok mutluyuz. NGL’nin Iveco markasını tercih nedenlerinin başında işletme giderlerinin düşük olması öncelikli sebebidir. İşbirliğimizin daha uzun devam etmesi için Iveco olarak her zaman elimizden geleni yapacağız.”