Teslimatlar
Giriş Tarihi : 04-11-2022 23:14   Güncelleme : 04-11-2022 23:14

Ofses, Novo’larını aldı

Öğrenci ve personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Ofses Turizm, 2022 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Isuzu’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet Novo midibüsünü teslim alarak filosunu genişletti.

Ofses, Novo’larını aldı

Anadolu Isuzu bayii Enke Otomotiv tarafından Ofses Turizm’e satışı yapılan15 adet Novo, törenle teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine; Ofses Turizm sahibi Metin Sesli, Genel Müdürü Hakan Gedik, Anadolu Isuzu Direktörü Hakan Kefoğlu, Satış Direktörü Yusuf Teoman ve Satış Müdürü Murat Küçük ile firma personeli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Enke Otomotiv’den ise Kerim Civelek ve ekibi hazır bulundu.

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan Ofses Turizm sahibi Metin Sesli, “Personel ve öğrenci taşımacılığı sektörüne 2004 yılında adım attık. O tarihten bugüne kendimizi geliştirerek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tahditli ve tahditsiz taşımacılık alanındaki tecrübemizle özellikle okul servisi alanında profesyonel bir kadrolaşmaya sahip olarak Türkiye’nin 16 ilinde 67 Kampusta 30 bin öğrenciye servis hizmeti sağlıyoruz. 2018 yılında da 15 adet Isuzu Novo aldık. Düşük yakıt tüketimi, konforu ve satış sonrası hizmetlerden aldığımız memnuniyetten dolayı son tercihimizi de yine aynı markaya yaptık. Son alım ile birlikte öz mal filomuzda Novo Lux sayısı 30’a yükseldi” dedi.