Teslimatlar
Giriş Tarihi : 30-11-2022 20:13   Güncelleme : 30-11-2022 20:13

İzmir’in tercihi yerli ve milli!

Türkiye'nin yerli ve milli otobüs üreticisi Otokar, modern otobüsleri ile toplu taşımada ilk tercih olmaya devam ediyor. Otokar, yılın dev teslimatlarından birini İzmir Menemen'e yaptı. ESHOT denetimli İZTAŞIT bünyesinde özel halk otobüsü olarak çalışacak 103 adet otobüs, hizmete başladı.

İzmir’in tercihi yerli ve milli!

Otokar, yurt dışında ve Türkiye’nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını modern araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Ürettiği araçların teknolojisi, tasarımı, ergonomisi ile 50'yi aşkın ülkede milyonlarca yolcuya konforlu ve güvenli bir seyahat imkânı sunan Otokar; yılın en büyük teslimatlarından birine daha imza attı. Düzenlenen araç teslimatına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirel, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ve çok sayıda davetli katıldı.

SINIRLARI AŞAN GURUR!

Düzenlenen araç teslim töreninde konuşan Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Ege'nin incisi İzmir'de toplu taşıma için bir kez daha Otokar otobüslerinin tercih edilmesinden dolayı gurur duyduklarını dile getirdi. Akgül, "Yenilikçi araçlar üreterek modern şehirlerde toplu taşımaya katkı sağlıyoruz. İstanbul'dan Almanya'ya, İtalya'dan İspanya'ya, Malta’dan Romanya'ya kadar milyonlarca kişi toplu ulaşımda Otokar araçlarının konforunu yaşıyor. Hem belediyeler hem de bu araçlarda seyahat edenler için en iyisini geliştirmek hedefiyle durmadan çalışıyoruz. Değişen ihtiyaç ve beklentilere uygun olarak tasarlayıp ürettiğimiz, 6.6 metreden 12 metreye kadar 3 farklı model aracımızı Menemenlilerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.