Teslimatlar
Giriş Tarihi : 22-12-2022 00:25   Güncelleme : 22-12-2022 00:25

Hüner Volvo’ya yöneldi

Türkiye lojistik sektörünün köklü firmalarından Hüner, araç yenileme çalışmaları kapsamında tercihini Volvo Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 500 adet çekiciyi teslim alarak filosunu yeniledi.

Hüner Volvo’ya yöneldi

Temsa İş Makinaları tarafından Hüner Lojistik’e satışı yapılan 500 adet Volvo FH500 çekiciler, törenle teslim edildi. Volvo Trucks Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, Temsa İş Makinaları SSH Direktörü Kıvanç Kızılkaya ve Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner ile firma yetkilileri katıldı.

HER ŞEY ORTADA!

Teslimat öncesi bir konuşma yapan Volvo Trucks Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström, lojistik firma temsilcilerinin kendilerine ilettikleri talepleri eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmek için çalıştıklarını ifade etti. Per-Erik Lindström, “Müşteri, bizim merkezimizde yer alır. Onların ihtiyaçlarını anlayarak, işlerini daha da yukarı taşımak adına her zaman desteğe hazırız. Ürettiğimiz kamyonların güvenlik, performans ve üretkenlik için mükemmel bir tercih olarak görülmektedir. Volvo Trucks ve Temsa İş Makinaları son 5 yıldır Türkiye pazarında büyük bir uyumla çalışmalarına devam ediyor. Bunun sonucunda da üstün müşteri memnuniyeti ve sadakatinin sağlandığına inanıyoruz” dedi.

KARŞILIKLI GÜVEN!

İbrahim Hüner ise konuya ilişkin yaptığı açıklamasında aynen şu ifadelere ver verdi: “Türkiye lojistik sektöründe fark yaratan bir kuruluş olarak yolumuza devam ediyoruz. Müşterilerimize verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek ve bize duydukları güvenin karşılığını verebilmek için güvenli, verimli ve teknolojik kamyonlarla büyümeye devam etmemiz gerekiyordu. Volvo Trucks markasının global gücü ve Temsa İş Makinaları güvencesi bu tercihimizdeki en büyük etken oldu. Temsa ve Volvo Trucks ile uzun soluklu yolculuğa çıkmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Hüseyin KARABULUT – Ulaşım Gazetesi