Teslimatlar
Giriş Tarihi : 21-01-2023 14:32   Güncelleme : 21-01-2023 14:32

Altur 23 otobüs aldı

Personel ve öğrenci taşıma şirketlerinden Altur, yaptığı araç yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, “İyi ki 100 bininci otobüs bize nasip oldu. Bu sene Allah’ın izniyle şampiyon olacağız, şampiyon takımı da bu otobüste taşıyacağız” dedi.

Altur 23 otobüs aldı

Mercedes-Benz Türk bayii Mengerler Otomotiv tarafından Altur Turizm’e satışı yapılan 23 adet Tourismo15 2+2 otobüs, firmanın Yenibosna’da bulunan garajında düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, MBT İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün ve Mengerler’in sahibi Ergin İmre ile firma yetkilileri katıldı.

“HEP KAZANIYORUZ!”

Araç teslim töreninde firmanın geçmişinden bahseden Abdurrahim Albayrak, “Altur’da 47 yıl oldu. 47 yıl önce İstanbul sokaklarında bir arabayla başladığım bu yolculukta bugün teslim alacağımız araçlarla beraber öz malımız araç sayımız 14 bine ulaştı. Mercedes’in firmamızda, ailemizde ve Türkiye’deki yeri tartışılamaz, tartışılmamalıdır da. Türk Hava Yolları'na başladığımız 2015 yılında almış olduğumuz Tourismo’lara, Allah nazardan korusun, daha anahtar vurmadık. Gerçekten öyle bir araba yapıyorsunuz ki alan kazanıyor. Sattığınız zaman da kazanıyorsunuz. Biz artık Mercedes ile bir aile olduk. Bu vesileyle tüm Mercedes ailesine çok teşekkür ediyorum. İyi ki ülkemizde Mercedes araçlar üretiliyor. İyi ki 100 bininci otobüs bize nasip oldu. Bu sene Allah’ın izniyle şampiyon olacağız, şampiyon takımı da bu otobüste taşıyacağız” ifadesini kullandı.

YILLARIN ORTAKĞI

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün ise 47 yıllık yolculuğunda Altur ile hep el ele, kol kola bir iş birliği içerisinde olduklarını ifade etti. Sülün, “Bu bizi gerçekten hem gururlandırıyor hem de sevindiriyor. Çünkü bu artık bir iş ilişkisinden öte bir iş ortaklığı haline geldi. Bundan sonra da böyle devam edeceğine eminim. 23 tane otobüs ile bu dönemde böyle bir yatırım yapıldığı için öncelikle Altur’u tebrik ediyorum. Önce Altur’a, sonra hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonra başka teslimatlarda 20’li, 200’li adetleri hep beraber göreceğiz” diye konuştu.