Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-06-2023 21:27   Güncelleme : 05-06-2023 21:27

Filoya takviye

Araç taşıma firmalarından Mertur, yaptığı yatırımlarla adından söz ettiriyor. Filosunda yer alan 350’den fazla araç ile hizmet veren firma, yeni alımında tercihini Scania’dan yana kullandı. Mertur, siparişini verdiği 10 adet Scania P410 ve 10 adette Scania 500S olmak üzere toplam 20 adet çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Filoya takviye

Mertur’a Türkiye başta olmak üzere Avrupa Birliği ülkeleri, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetlerine uluslararası taşıma hizmet veriyor. Doğuş Otomotiv tarafından Mertur’a satışı yapılan araçlar, Gebze Servis’inde düzenlenen tören ile Satış Müdürü Fatih Yurtçu tarafından Mertur yetkilisi Mert Albayrak’a teslim edildi. Alınan yeni araçlarla birlikte firmanın filosundaki Scania araç sayısı 115’e yükseldi.

YATIRIMA DEVAM

Konuya ilişkin açıklama yapan Mert Albayrak “Mertur olarak otomotiv taşımacılığında Türkiye’nin önde gelen markalarından bir tanesiyiz. Müşteri odaklı hizmetlerimiz ile sunduğumuz çözümler örnek gösterilmektedir. Bu başarımızın arkasında filomuza dahil ettiğimiz araçlarımızın gücü de bulunmaktadır. Yeni araç alımı gündemimize geldiğinde filomuzdaki Scania araçlarının performansı kararımızda önemli bir rol oynadı. Yılsonuna kadar 20 adet daha Scania almayı planlıyoruz” ifadesini kullandı. Scania, çözüm odaklı satış sonrası hizmetleriyle de iş ortaklarının her zaman yanında olmaya devam ediyor. Uzman servis danışmanları, 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti ve bakım anlaşmaları ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu hizmet kalitesini eksiksiz sunuyor.