Teslimatlar
Giriş Tarihi : 15-08-2023 19:56   Güncelleme : 06-02-2024 17:55

Eksa’ın çekicileri Renault

Ağır ve gabari dışı yük taşımacılığı alanınrda faaliyet gösteren Eksa Transport, yeni araç alımında tercihini Renault Trucks’ın EVO serisinden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği çekicileri teslim alarak filosuna dahil etti.

Eksa’ın çekicileri Renault

Renault Trucks bayii Koçaslanlar Otomotiv tarafından Eksa Transport’a satışı yapılan çekiciler, bayinin tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firma sahibi Ekrem Karaoğlu ile Genel Müdür Yardımcısı Elif Karaoğlu ve Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Aykaç katıldı. Törende Koçaslanlar Otomotiv’den ise Genel Müdür Mesut Süzer ekibi ile hazır bulundu.

HATAYA YER YOK!

Eksa Transport, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ve İran’a komple, ağır, gabari ve proje taşıma hizmetleri sunuyor. Şirket, 2023 yılı itibariyle İtalya hattında da hizmet sunmaya başladı. “Ağır ve gabari dışı yük taşımacılığı alanındaki operasyonlarımızın her aşaması büyük bir hassasiyetle planlanıyor” diyen firma sahibi Ekrem Karaoğlu, bu sayede de taşımalardaki hataları minimize ettiklerini söyledi. Karaoğlu, “Herhangi bir aksaklık yaşanmadan yükün teslim edilmesi taşıdığımız yükler, genellikle başka bir projenin de parçası olduğu için büyük önem taşıyor. Yaklaşık 10 yıldır bu hizmeti, Renault Trucks çekiciler ile herhangi bir sıkıntı yaşamadan sürdürüyoruz. Geçen yıl filomuza kattığımız Renault Trucks EVO serisinin ise performans ve toplam sahip olma maliyetlerinde bir adım daha öne çıktığını deneyimledik” dedi.

MALİYETLER ARTTI!

Ekrem Karaoğlu, yaptığı açıklamasına şöyle devam etti; “Ro-Ro maliyetleri de oldukça artış gösterdi. Geçmişte yüzde 80’e varan Ro-Ro kullanımı yapardık. Artık müşterilerimizin de maliyetlerini göz önünde bulundurarak yüzde 50 Ro-Ro, yüzde 50 karayolu kullanımına yöneliyoruz. Bu da çalıştığımız hatlarda daha fazla km ve araçlarımızın daha fazla kullanımı anlamına geliyor. Bu nedenle yetkili servislerde düzenli bakımları yapılan ve genç bir filo yönetimi sağlamanız gerekiyor. Renault Trucks’ın sunduğu finansman çözümleri, tek noktada operasyonlarımızı kolaylaştırıyor. Uygun faiz oranları ve pratik çözümlerinin yanı sıra kredi kapasitemize katkı sağlıyor.”