Teslimatlar
Giriş Tarihi : 26-08-2023 19:07   Güncelleme : 06-02-2024 17:54

Bakımları bedava!

Tahıl ürünlerinin nakliyesi alanında faaliyet gösteren Erkan Agro, yeni araç alımında tercihini Scania’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Scania R500 ve R540 çekicilerini teslim alarak filosuna dahil etti. Erkan Agro şirketinin aldığı yeni çekicilerinin her birinin ilk 5 periyodik bakımları Türkiye genelinde Doğuş Otomotiv Scania yetkili servislerinde ücretsiz olarak yapılacak.

Bakımları bedava!

Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Satıcı Konya Ağır Vasıta tarafından Erkan Agro şirketine satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Erkan Agro şirket sahibi Erkan Genç ve Scania Satış Yöneticisi Hüseyin Gün ile firma yetkilileri katıldı. Törende; satışı gerçekleştiren Konya Ağır Vasıta’dan ise firma sahibi Hüseyin Zeybek ise ekibi ile birlikte hazır bulundu.

YAKITI KOKLUYOR!

Araç teslim töreninde bir konuşta yapan Erkan Agro şirket sahibi Erkan Genç, Scania marka çekici alımlarında yakıt tasarrufunun ön planda olduğunu dile getirdi. Genç, “Hububat nakliyesinde faaliyet gösteren Konya merkezli bir firmayız. Gerek Türkiye genelinde gerekse Avrupa’da gıda alanında faaliyet gösteren sanayicilerimize başta buğday olmak üzere tüm tahıl ürünlerini sağlık bir şekilde ulaştırıyoruz. Tahıl ürünlerinin fabrikada işlenmesi için ulaşım çok önemlidir. Bu noktada bizde Erkan Agro şirketi olarak ürünü en hızlı bir şekilde güvenilir ve kaliteliden ödün vermeden taşıyoruz. Yine aynı şekilde yatırımlarımızı da bizi yolda bırakmayan ve de az yakıt tüken markalara yapıyoruz. Bizlerin en büyük gider kalemi akaryakıttır. Artan akaryakıt fiyatları nedeniyle bizde tüketim alanında kendini kanıtlamış araçlara yatırım yapıyoruz. Nitekim Sicania’da bu noktada kendini kanıtlayan markalardan bir tanesidir. Son alımla birlikte Scania marka araç sayımız 30’a yükseldi. Önümüzdeki günlerde yine alımlarımız bu yönde artarak devam edecektir” dedi.