Teslimatlar
Giriş Tarihi : 07-09-2023 22:59   Güncelleme : 06-02-2024 17:49

Transbatur, filoyu yeniledi

Lojistik firmalarından Transbatur, araç yenileme çalışmalarında tercihini yine Volvo Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 203 adet FH540, FH750 ve Electric serisi çekicilerini teslim alarak filosuna dahil etti.

Transbatur, filoyu yeniledi

Volvo Trucks’ın Türkiye distribütörü Marubeni tarafından Transbatur Lojistik’e satışı yapılan 203 adet çekici, İstanbul’da düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Transbatur Lojistik sahibi Mehmet Dilmen ailesi ile katıldı. Volvo Trucks Başkanı Roger Alm’ın katılım gösterdiği törende Marubeni Genel Müdürü Eşref Zeka da ekibi ile birlikte hazır bulundu.

BİRLİKTE BÜYÜYOR

Transbatur Lojistik sahibi Mehmet Dilmen, yapktığı konuşmasında markaya olan tutkusunu dile getirdi. Dilmen, “Volvo Trucks bugüne kadar yaptığımız seçimlerin iyisi olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Bu marka, şahsım ve şirketim adına çok üst konumdadır. Bu satın alımı yaparken tercihimiz her zaman olduğu gibi Volvo Trucks markası olmuştur. Bu kararımızdaki en büyük etken ise Marubeni’nin satış ve satış sonrası hizmetlerde her zaman yanımızda olmasıdır” dedi.

TÜRKİYE ÖNEMLİ

Volvo Trucks Başkanı Roger Alm şöyle konuştu: “Türkiye pazarı Volvo Trucks için çok önemli bir pazar ve bu pazarda Marubeni ile kurduğumuz güçlü ve başarılı ortaklıktan son derece memnunuz. Volvo Trucks, Türkiye’de Marubeni ile çok hızlı büyüyor ve şu anda tüm dünyada en hızlı büyüyen pazarlardan biri. Volvo Trucks’ın Türkiye’deki performansının her geçen gün artarken yükselen pazar payı da bizi son derece memnun ediyor. Genişleyen yetkili servis ağı ile müşterilerimize çok yakınız. Bugün bu teslimat töreniyle bu güçlü iş ortaklığını da kutladığımız için ayrıca mutluyum.”