Teslimatlar
Giriş Tarihi : 28-09-2023 10:55   Güncelleme : 11-11-2023 20:13

Filosu hep genç!

Türkiye karayolu yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, araç filosunu yenileme çalışmalarına devam ediyor. 2015 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana da Kâmil Koç’un Erzurum acentesi olarak, faaliyetlerini sürdüren Karagül Holding & Arif Şenkuş, 13 adet otobüsü alarak firmanın filosuna dahil etti.

Filosu hep genç!

Yolcu taşımacılık sektöründe Kamil Koç, iş ortakları ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında hizmet kalitesini herkes için ulaşabilir kılma hedefiyle çalışıyor. Firma, gençleştirdiği araç filosu ile yol arkadaşlarına daha keyifli, daha konforlu ve daha güvenli bir seyahat imkânı sunuyor. Firmaya satışı yapılan otobüsler, törenle teslim edildi. Otobüs teslim törenine; Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Özdemir, firma sahib Arif Şenkuş, Kâmil Koç İcra Kurulu Üyesi Mehmet Türkyılmaz ile çok sayıda davetli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren firmadan ise Baybars Dağ ve İlker Canpolat da hazır bulundu.

TERCİH EDİLEN MARKA

Törende konuşan Kâmil Koç İcra Kurulu Üyesi Mehmet Türkyılmaz, son model araçlarla yolculuk deneyimini çok daha üst seviyeye çıkardıklarını söyledi. Türkyılmaz, “İşimizi yaparken daima en iyiyi sunma hedefiyle çalışıyoruz. Bu yaklaşımımız sayesinde de bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen markasıyız. Her gün Türkiye’nin farklı noktalarında yola çıkan bine yakın aracımızla, insanları sevdiklerine kavuşturuyoruz. Firma olarak amacımız; kuruluşuna ve gelişimine öncülük ettiğimiz bu sektörde hizmet çıtasını sürekli yukarıda tutmak ve yolcularımızı en iyi araçlarda ağırlamaktır. Bu yüzden de iş ortaklarımızla birlikte araç filomuzu sürekli yeniliyor, gençleştiriyor ve daha da güçlendiriyoruz. Bugün de kurulduğu günden bu yana bizim Erzurum acentemiz olarak, başarıyla bölge insanına hizmet veren Karagül Holding & Arif Şenkuş’un yeni araçlarını teslim almanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

İSMİNE YARAŞIR HİZMET

Karagül Holding & Arif Şenkuş’un sahibi Arif Şenkuş ise şöyle konuştu;  “Kâmil koç gibi seyahat sektöründe ilkleri gerçekleştirmiş köklü marka altında çalışıyorsanız, daima en iyiyi sunmalısınız. Çünkü araçlarınızda taşıdığınız marka isminin sektörde çok özel bir yeri var. O isme yaraşır araçlarla yine o isme yaraşır bir hizmet kalitesi ile çalışmalısınız. Biz de böylesine güçlü ve sektörün lideri bir marka altında çalışmaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Kâmil Koç’un adını ve hizmet kalitesini en iyi şekilde teslim etmek için de filomuzu 13 adet otobüs ile güçlendirdik. Yeni araçlarımız ile yolcularımıza çok daha keyifli ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşatacağız. Araçlarımızın markamıza, bizlere ve de yolcularımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”