Teslimatlar
Giriş Tarihi : 29-10-2023 19:34   Güncelleme : 22-12-2023 21:40

Türkiye’nin Sarp’ı!

Lojistik firmalarından Sarp Intermodal, yeni araç yatırımlarında tercihini Krone’den yana kullandı. Firma, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel olarak siparişini verdiği 100 adet treyleri teslim alarak filosuna dahil etti.

Türkiye’nin Sarp’ı!

Sarp Intermodal’a satışı yapılan araçlar, Krone’nin İzmir Tire’de bulunan fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Sarp Intermodal Yönetim Kurulu Başkanı Onur Talay ve Başkan Yardımcısı Taner Ankara katıldı. Törende Krone Genel Müdürü Kartal Erköy ile ekibi de hazır bulundu.

ARAÇLAR SÜSLENDİ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Onur Talay, “Ekipman yatırımlarımızın odağında her zaman taşımalarını gerçekleştirdiğimiz müşterilerimize alternatif ve güçlü çözümler sunmak yer alıyor. Krone Mega Liner’ler geniş hacmi ve yükleme - boşaltma kolaylığı, özellikle otomotiv sektörüne yönelik operasyonlarımızda bize büyük katkı sağlayacak. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını da 100 adetlik yatırımla taçlandırdık” dedi. Firma alımını yaptığı araçları, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını yansıtan logo tasarımını ile süsleyerek yola çıkarttı. Sarp Intermodal, bu özel treyler ve çekicilerdeki mesajlar ile Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutladı.

EMİN ADIMLARLA

Krone Genel Müdürü Kartal Erköy ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında bu özel teslimatı gerçekleştirmek bizim için büyük bir onur. Bu treylerler, dünya yollarında dolaşırken Cumhuriyetimizin büyük başarısını simgeleyecek. Sarp Intermodal gibi güçlü bir iş ortağıyla bu projede yer aldığımız için gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki Sarp Intermodal ile süregelen iş birliğimiz, 2024’te ve önümüzdeki yıllarda artarak devam edecektir. Türkiye’nin lojistik sektöründeki büyüme potansiyelini keşfetmeye devam ediyoruz.”