Teslimatlar
Giriş Tarihi : 29-10-2023 21:19   Güncelleme : 22-12-2023 21:38

Yüksel, çekicilerini aldı

Lojistik firmalarından Yüksel Nakliyat, yeni araç alımında tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği Renault Trucks çekicileri teslim alararak filosunu güçlendirdi. Firma sahibi Şenol Yüksel, “Filomuzu genç tutmak için yatırımlarımız devam edevek” dedi.

Yüksel, çekicilerini aldı

Renault Trucks yetkili satıcısı Koçaslanlar Otomotiv tarafından Bolu merkezli Yüksel Nakliyat’a satışı yapılan 2 adet T 520 EVO ve bir adet T 480 EVO çekiciler, törenle teslim edildi. İlk Renault Trucks çekicilerini 2009 yılında filosuna katan Yüksel Nakliyat, müşteri talepleri doğrultusunda yeni araçları ile yoluna devam ediyor. Renault Trucks’ın Lyon’daki fabrikasını ziyaret eden Yüksel Nakliyat’ın sahibi Şenol Yüksel, araçlarını da teslim aldı.

AVANTAJI, HIZLI ÇÖZÜMLER

Koçaslanlar Otomotiv yetkilileri ile Renault Trucks Lyon merkezini ziyaret eden Yüksel Nakliyat’ın sahibi Şenol Yüksel, Renault Trucks International Satış Direktörü Francois Perrot ile Renault Trucks International Servis ve Bayi Ağı Geliştirme Direktörü Michal Ciziel ağırlandı. Şenol Yüksel; “Balkan ülkeleri dışında tüm Avrupa’ya taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Çoğunlukla tenteli ve parsiyel taşımacılık yapmaktayız. Filomuz, yüzde 60’ın üzerinde Renault Trucks çekicilerden oluşuyor. Araçların teknolojisi ve performansı kadar toplam sahip olma avantajlarından da oldukça memnunuz. Bize göre Renault Trucks’ın araç özellikleri dışında en büyük avantajı, hızlı ve sorunsuz servis hizmetleri sağlaması oluyor. Farklı araçlarda sadece yağ bakımı için bile bir hafta bekleyebiliyorsunuz. Renault Trucks tarafından sunulan hizmetlerle hiçbir aksaklık olmadan planlamalarımıza uygun devam edebiliyoruz” dedi.

YOLUNA DEVAM EDİYOR

Araç teslim töreninde açıklamalarda bulunan Michal Ciziel, Renault Trucks kullanıcılarının çözüm ortağı olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Her daim daha fazla operasyonel kolaylık sunmak için çalıştıklarının altını çizen Michal Ciziel, finansal çözümler ile de kullanıcılarına destek olduklarını ifade etti. Michal Ciziel, “Yüksel Nakliyat gibi uluslararası lojistik hizmeti ile yerel bölgesinde ön plana çıkan firmaların tercihi olmak bizler için büyük önem taşıyor. Yüksel Nakliyat, her ne kadar filosunda her zaman genç araçlar ile operasyonlarını yürütse de bakım ve onarım hizmetlerini muhakkak Renault Trucks bayisinden alıyor. Böylece hiç sorun yaşamadan yollarına devam ederken araçların ikinci el değerini korumayı da başarıyorlar. Filolarını genç tutmak için yenilerken yüksek ikinci el değerinden memnunlar” şeklinde konuştu.