Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-11-2023 20:43   Güncelleme : 22-12-2023 21:42

Sarılar, Mercedes’e güveniyor

Ağır ticari araç pazarında kiralama hizmeti veren Sarılar Grup, 2023 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini yine Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı. Firma, siparişini yaptığı 385 adetlik çekiyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Sarılar, Mercedes’e güveniyor

Mercedes-Benz Türk bayii Heska Motorlu Araçlar tarafından Sarılar Grup’a satışı yapılan çekiciler törenle teslim edildi. Alınan 385 adet çekici ile birlikte firmanın filosundaki Mercedez-Benz marka araç sayısı 800’e yükseldi. Düzenlenen araç teslim törenine Sarılar Grup CEO’su Ahmet Sarı, MBT İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün ve Satış Direktörü Alper Kurt ile firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Heska’dan ise firma sahibi Hekim Toloğ ve ekibi de ktam kadro hazır bulundu.

FİLOSUNU BÜYÜTTÜ

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Sarılar Grup CEO’su Ahmet Sarı, “Firmamız 1993 yılında kuruldu. Operasyonel araç kiralama alanında kamu kurum ve kuruluşları ile nakliye firmalarına hizmet veriyoruz. Yönetim merkezimiz İstanbul’dadır. Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan şube ve şantiyelerimizdeki faaliyetlerimizi İstanbul’dan yürütmekteyiz. Filomuzdaki bütün araçlarımız Mercedes markadır. Toplamda 800 adetlik Mercedes-Benz kamyon ve çekicinin tamamını yollara çıkararak aramızdaki iş birliğini daha da ileriye taşıdık. Müşterilerimize daha geniş kapsamlı ve kaliteli hizmet sunmada önemli rol oynayacak bu satın alma ile iş birliğimizin gelecekte daha da güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz” ifadesini kullandı. MBT Satış Direktörü Alper Kurt ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Sarılar Grup, bize ve araçlarımıza güveniyor. Bu güvenin sonucunda ise filosunun tamamını Mercedes-Benz markalı araçlar oluşturdu. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. 10 yıldır devam eden işbirliğimiz, önümüzdeki yıllarda da katlanarak devam edeceğine inancımız tamdır.”