Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2023 10:56   Güncelleme : 06-02-2024 17:46

MLA, araçlarını aldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanında faaliyet gösteren MLA Lojistik, araç yatırımlarında tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet Actros 1845 LS çekiciyi teslim alarak filosuna ekledi.

MLA, araçlarını aldı

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Motorlu Araçlar tarafından MLA Lojistik’e satışı yapılan çekiciler, bayi tesislerinde yapılan törenle teslim edildi. Araç teslim törenine MLA Lojistik CEO’su Cengiz Yılmaztürk ve MBT Kamyon Satış Koordinatörü Mehmet Arda Erdemir ile firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Koluman Motorlu Araçlar’dan ise firma sahibi Ali Saltık ve ekibi de hazır bulundu.

TALEBE GÖRE ALIM

Teslim öncesi açıklamalarda bulunan MLA Lojistik CEO’su Cengiz Yılmaztürk, “Yurt içinde depo, antrepo ve taşımacılık alanlarında da faaliyet gösteriyoruz. Firmamız filosunda 300 adet araç bulunmakta ve müşterilerimizin taleplerine hızlı bir şekilde cevap verebilmek için yatırımlarımıza her dönem devam etmekteyiz. Filomuza yeni eklediğimiz araçlarımız yurtiçi faaliyetlerimizde damperli dökme yük ve yurt içi konteyner taşımacılığı alanında kullanılacak. Teslim aldığımız araçlarla birlikte filomuzdaki Mercedes-Benz marka araç adedimiz 75’e ulaştı. Mercedes-Benz çekicilerin ikinci el değeri, uygun işletme maliyetleri ve kalitesine duyduğumuz güven araç seçimimizde etkili oldu. Bunun yanı sıra Actros 1845 LS serisinin sahip olduğu teknoloji ve güven de bizim için belirleyici unsurlar arasında yer alıyor” ifadesini kullandı.