Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-11-2023 16:51   Güncelleme : 06-02-2024 17:46

Balıkesir, Centro’yu sevdi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde kentiçi toplu taşım araçlarının dönümüşü hızla devam ediyor. Bölgede hizmet veren Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş, 55 adet Otokar marka otobüsü teslim alarak hizmete soktu.

Balıkesir, Centro’yu sevdi

Türkiye’nin otobüs üreticisi Otokar, belediye ve halk otobüs işletmeleri için özel olarak tasarladığı Centro mikrobüs ile toplu ulaşımda konfor çıtasını yükseltti. Türkiye’nin farklı bölgelerinden Centro’ya talep giderek artıyor. Otokür’ın son teslim durağı ise Balıkesir’in Bandırma ilçesi oldu. Kent meydanında düzenlenen araç teslim törenine; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Soylu ve Otokar Direktörü Murat Tokatlı ile çok sayıda davetli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Otokar Bayi Atalay Otomotiv’den ise İsmet Atalay ve ekibi de hazır bulundu.

BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, halkın daha konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri için önemli yatırımların hayata geçtiğini dile açıkladı. Başkanı Yılmaz, “Ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attık. Bandırma’da yeni 55 aracımızla birlikte ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Hizmete giren araçların Bandırmalılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

PERFORMANSI YÜKSEK

Teslim töreninde bir konuşma da Otokar’dan Murat Tokatlı yaptı. Tokatlı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ulaşım sisteminde hayata geçirilen bu önemli dönüşüm çalışmasında Otokar’ın tercih edilmesinden mutluluk duyduk. 60 yıllık deneyimimizle geliştirdiğimiz Centro mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından bugün teslim ettiğimiz 55 adet araç ile Balıkesir’de toplum ulaşımda kullanılan Otokar Centro sayısı 80’e ulaştı.”