Teslimatlar
Giriş Tarihi : 01-12-2023 22:28   Güncelleme : 22-12-2023 21:33

Tercihte fiyatı etkili oldu

Lojistik firmalarından Ankara Nakliyat, yeni araç alımında tercihini Man’dan yana kullandı. Firma siparişini verdiği 50 adet Man TGX 18.520 BL SA çekicileri teslim alarak filosuna dahil etti. Ankara Nakliyat ve Lojistik şirket sahibi Orhan Yalçın, “Tercihte aracın fiyatı ilk sırada yer aldı. Sonra Man çekicilerinin performansı, dayanıklılık ve yüksek yakıt tasarrufu gibi avantajları da alımda etkili oldu” dedi.

Tercihte fiyatı etkili oldu

Türkiye pazarının yanı sıra uluslararası pazarda da sektörünün küresel şirketleri arasındaki yerini alan Ankara Nakliyat ve Lojistik, yeni araç yatırımı kapsamında Man çekicileri filoya dahil etti. Firmanın araç yenileme kapsamında önümüzdeki dönemlerde de yine aynı markanın araçlarını alacağı bildirildi. Ankara Nakliyat ve Lojistik şirketine satışı yapılan çecikiler, Man’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine; Ankara Nakliyat ve Lojistik şirket sahipleri Orhan Yalçın, Nihat Yalçın, Mitat Yalçın ve Hüseyin Yalçın katıldı. Törende Man satış uzmanı Engin Karaoğlu hazır bulundu.

İYİ BİR YOL ARKADAŞI

Araç teslim töreninde açıklama yapan Ankara Nakliyat ve Lojistik şirket sahibi Orhan Yalçın, “Dönemsel olarak Man ile çalıştık. Sağlam bir çözüm ortağı ve yol arkadaşlığına da güveniyoruz. Sektörümüzde hizmetin kesintisiz devam etmesi, birinci kuraldır. Bunun yanında yakıt tasarrufu, gelişen teknolojiyle uyumluluk ve elbette satış sonrası sunulan hizmetin kalitesi de araç tercihimizde önemli bir rol oynuyor. Tabi birde araçta sahip olma maliyeti daha cazip olunca, alım kaçınılmaz oldu. Yeni yatırımlarımızda Man’ı tercih ediyoruz. 50 adetli güçlü bir satın alma ile aramızdaki iş birliğini pekiştirdik. Önümüzdeki süreçte de yeni alımlarla filomuzu Man’a dönüştürmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.