Teslimatlar
Giriş Tarihi : 09-12-2023 21:07   Güncelleme : 06-02-2024 17:43

Filoyu büyütüyor

Türkiye’nin çelik üreticilerinden İçdaş, araç yatırım programı dahilinde tercihini Scania’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 22 adet Scania R500 A4x2NA çekiciyi teslim alarak filosunu büyüttü.

Filoyu büyütüyor

Doğuş Otomotiv tarafından İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş’ye satışı yapılan çekiciler, firmanın Çanakkale’de bulunan üretim tesislerinde teslim edildi. Araç teslim törenine İçdaş Filo Yöneticisi Ayhan Yavuz, Doğuş Otomotiv Scania Müdürü Mehmet Yurtçu ve Satış elamanı Emrecan Dişli ile firma personeli katıldı.

EĞİTİMDEN GEÇTİ

Araç teslim töreninde bir açıklama yapan İçdaş Filo Yöneticisi Ayhan Yavuz, “Şirket olarak teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak enerji verimliliği elde ediyoruz. Her zaman ve her konuda çevreye duyarlıyız ve üretimimizi de daha çevreci bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Çalışanlarımızın üretkenliğe katılımı ile İçdaş olarak dünya çelik sektöründe ortaya koyduğu rekabet gücüyle ülkemizin adını saygın bir noktaya getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Filomuza dahil ettiğimiz bu yeni Scania araçlarımız ile rekabet gücümüzü daha da arttırmak istiyoruz. Hedefimiz Scania marka araçlarla filomuzu daha da büyüterek rekabet gücümü arttırmak” dedi. Araç teslim töreninin ardından İçdaş bünyesinde görev yapan sürücüler, Scania’nın sunduğu ekonomik ve güvenli sürüş eğitimine de katıldı.