Teslimatlar
Giriş Tarihi : 24-12-2023 19:15   Güncelleme : 06-02-2024 17:42

Yatırımları Mercedes’e

Karayolu ile yurtiçi ve dışı yolcu taşımacılığı yapan LKS Group, otobüs yatırımlarında tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 2 adet Tourismo 16 RHD 2+1 otobüs teslim alarak filosunu genişletti.

Yatırımları Mercedes’e

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman tarafından LKS Group’a satışı yapılan otobüsler, bayinin Ankara Gölbaşı şubesinde yapılan törenle teslim edildi. Alımı yapılan yeni otobüslerle birlikte firmanın filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 90’a çıktı. Düzenlenen araç teslim törenine;  LKS Group sahipleri Abdullah İslam, Mustafa İslam, Fatih İslam ve Ali Hakan İslam ile MBT Otobüs Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy ve firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Koluman’dan ise Ali Saltık ve ekibi de hazır bulundu.

HER ZAMAN SEÇİCİLER

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan LKS Group sahibi Abdullah İslam, “Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörüne 1981 yılında girdik. O tarihten beride firma olarak yolcu taşımacılığı faaliyetlerini yürütmekteyiz. 2010 yılında ise turizm taşımacılık alanına da girdi. Büyüme stratejimizin bir parçası olarak araç parkına yaptığımız yatırımları, aralıksız sürdürüyoruz. Her geçen gün filomuzu daha da büyütmekteyiz. Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için sürekli çalışıyoruz. Sunduğumuz hizmet kalitesinin en temel göstergelerinden biri olan otobüslerimize yatırım yaparken de çok seçici davranıyoruz” dedi.

YILLARIN VERDİĞİ GÜVEN

“Mercedes-Benz marka otobüslere yaptığımız yatırımlarımızın firmamıza yansımaları her zaman pozitif yönde oldu” diyen İslam, şöyle devam etti: “Önceki yıllarda teslim aldığımız Mercedes marka otobüslerden oldukça memnun kaldık. Ayrıca otobüslerin yüksek 2. el değeri ve düşük yakıt tüketimi de markayı tercih etme nedenlerimiz arasındadır. Yıllardır otobüsçülük yapıyoruz ve yola çıktığımız ilk günden bugüne de Mercedes-Benz ile işbirliği ortaklığımız var. Teslim aldığımız 20 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 araç ile ortaklığımızın, karşılıklı güven içerisinde, daha uzun yıllar, verimli bir şekilde devam edeceğine inanıyorum.”