Teslimatlar
Giriş Tarihi : 25-12-2023 23:28   Güncelleme : 05-03-2024 21:12

Oğuzhan Reno aldı

Taşımacılık hizmetleri sunan Oğuzhan Ağır Nakliyat, araç yenileme ve filo genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği Renonun T, C ve K modellerinden toplamda 70 adet araç alarak filosuna dahil etti.

Oğuzhan Reno aldı

Renault Trucks’ın Ankara bayii Ceyhan Otomotiv tarafından Oğuzhan Ağır Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Oğuzhan Ağır Nakliyat sahibi Oktay Kılıç, Renault Trucks Müdürü Sebastien Delepine ile şirket yetkilileri katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan firma sahibi Oktay Kılıç; “Nakliye sektörüne 1970 yılında adım attık. 300 adetlik araç filomuz ile kurum ve kuruluşlara taşımacılık hizmeti veriyoruz. Rüzgârgüllerinden sanayi hammaddelerine kadar çok farklı yüklerin nakliyesini gerçekleştiriyoruz. Bu kadar farklı hizmet yelpazesinde araç parkımızı da bu çeşitlilikte geliştirmemiz gerekiyor. Dolayısıyla 2018’de Renault Trucks ile başlayan iş birliğimizi, 70 adet farklı modellerde araç alımı ile sürdürüyoruz. Oğuzhan Ağır Nakliyat’a duyulan güven doğrultusunda sunduğumuz hizmeti, bizim de güvendiğimiz bir iş ortağı ile sürdürmemiz önemli” dedi.