Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-01-2024 14:03   Güncelleme : 06-02-2024 17:39

Tantur TUI yatırımla girdi

Turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Tantur TUI, 2024 yılına yatırım yaparak girdi. Firma, filo genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Man’dan yana kullanarak 41 adet TGE’ye teslim alarak hizmete koydu.

Tantur TUI yatırımla girdi

Avrupa’nın en büyük seyahat grubu TUI’nin tercihi Alman otomotiv üreticisi Man oldu. Firmanın Türkiye temsilci şirkti Tantur TUI’ya, Man Antalya bayii Meçikoğulları tarafından satışı yapılan 41 adet hafif ticari araç, törenle teslim edildi. Bayi tesislerinde yapılan törene Tantur TUI şirket müdürü Caner Yıldız, Man Satış Direktörü Cumhur Kutlubay ve firma temsilcileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Meçikoğulları’ndan ise Satış Koordinatörü Gökhan Bakubala da hazır bulundu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan Tantur TUI şirket müdürü Caner Yıldız,  “Şirketimiz Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında havayolu, deniz yolu ve karayolunda acentelerimiz ile turizm sektöründe başarıyla hizmet veriyoruz. Şirketimizi dünyanın en büyük yapan yarımlarımız değil, müşterilerimizin memnuniyetidir. Tantur TUI olarak bizlerde bu yaklaşım doğrultusunda Türkiye’de müşterilerimize en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışıyoruz. Bunu yaparken de çözüm ortaklarımızı da en iyilerden seçiyoruz. Man da tüm dünyanın bildiği, farklı ülkelerde araçları, yatırımları olan küresel bir marka. Dolayısıyla aldığımız araçların arkasında böylesine köklü bir firmanın olması bizlere güven veriyor” dedi.

İLK ADIMI ATTILAR

Törende bir konuşmada Man Satış Direktörü Cumhur Kutlubay yaptı. Kutlubay, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “TUI tüm dünyada bilinen ve farklı kıtalarda başarıyla hizmet veren sektörünün dev markalarından bir tanesi. Yine Man da mühendislik harikası araçları, köklü bilgi ve tecrübesi ile tüm dünyanın bildiği, tanıdığı küresel bir marka. Bugün ise, bu iki küresel markayı bir araya getiren önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Böylesine güçlü bir markanın araçlarımızı tercih etmesi bizler için büyük bir mutluluk. İş birliğimizin ilk adımı olan 41 araçlık teslimatımızı yaptık. Yeni araçlarımızın kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.”