Teslimatlar
Giriş Tarihi : 10-02-2024 23:06   Güncelleme : 05-03-2024 21:09

Hedefi büyük tuttu

Şehirlerarası yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, 2024 yılında ilk yatırımını Temsa’ya yaptı. 53 adetlik otobüs alım anlaşması imzalayan firma, araçların ilk 10 adedini teslim alarak filosuna dahil etti.

Hedefi büyük tuttu

Temsa tarafından Kâmil Koç’a satışı yapılan otobüsler, Adana fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Otobüs teslim törenine Kâmil Koç Direktörü Mehmet Türkyılmaz ve Temsa Direktörü Baybars Dağ ile firma yetkilileri katıldı. Teslim alınan otobüsler sefere çıkarken, kalan 43 adetinin ise yıl içerisinde teslim edileceği öğrenildi.

OTOBÜSLER KONFORLU

Otobüs teslim töreninde bir konuşma yapan Mehmet Türkyılmaz, “Yaşanan zorluklara rağmen 2023 yılı yolcu taşımacılığında hedeflerimize ulaştığımız bir yıl oldu. Yeni yatırımlarla çok daha büyük hedeflerle başlıyoruz. Amacımız, ulaştığımız bu rakamları daha da ileri taşıyarak hizmet kalitemizi daha fazla insanımız için ulaşılabilir kılmaktır. Temsa’dan 53 araç almak için anlaşma imzaladık. Yatırım hedefimizin ilk kısmı olan 10 adet Safir otobüsümüzü teslim alarak filomuza kattık. Yeni araçlar, ülkemizin dört bir yanında yolcularımıza hizmet verecek. Yolcularımızın güvenliği, konforu ve keyif alacakları bir seyahat deneyimi için otobüslerin kalitesine büyük önem veriyoruz. Filomuzu sürekli yeniliyor, gençleştiriyor ve güçlendiriyoruz. Temsa otobüsleri de ülkemizde üretilen ve teknoloji, konfor, güvenlik ve yüksek tasarrufun yanı sıra doğa dostu motorlarıyla sektörde kendini kanıtlamış araçlardır” dedi.

REFERANS OLACAK

Baybars Dağ ise teslimat töreninde yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Toplu taşımayı çok daha güvenli, çok daha konforlu, çok daha çevreci bir noktaya getirebilmenin ancak sektörde güçlü iş birlikleriyle mümkün olduğunu biliyoruz. Kâmil Koç ile aramızdaki iş birliği sadece bir satış anlaşmasıyla sınırlı değildir. Bu iki şirketin vizyon ortaklığıdır. Çok uzun yıllara dayanan iş birliğimizin önümüzdeki dönemde daha güçlendirilmesi en büyük önceliklerimizden biridir. Filoların yenilenmesi bir yandan araç yaşlarının düşürülmesine diğer yandan da konfor ve güvenlik alanında yolcular için çok önemli bir değer yaratmaktadır. Ar-Ge çalışmalarımızla, sadece müşterilerimizin günlük ihtiyaçlarına çözüm bulmuyoruz. Aynı zamanda gelecek için de onlara yön gösteriyor, onları gelecekte yapacağı yatırımlara da bugünden hazırlanıyoruz. Kâmil Koç’un 2024 yatırımlarına Temsa ile başlaması da bizim için ayrı bir önem arz etmektedir.”