Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Cevat’ın filodaki MAN sayısı 55

Cevat Uluslararası Nakliyat, daha önce anlaşmasını yaptığı 5 adet MAN TGA 18.

Cevat’ın filodaki MAN sayısı 55

Cevat Uluslararası Nakliyat, daha önce anlaşmasını yaptığı 5 adet MAN TGA 18.440 çekicilerini teslim aldı. Firmanın son aldığı araçlar ile birlikte filodaki MAN marka çekici sayısı 55’e yükseldi.

MAN Türkiye tarafından Cevat Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan çekicileri, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Bölge Satış Koordinatörü İsmail Serkan Yağmur, firma yetkilisi Cengiz Nas’a teslim etti.

Cengiz Nas, “Uluslararası karayolu taşımacılığında faaliyet gösteren Cevat Uluslararası Nakliyat, 1996 yılında Cevat İlhan tarafından kuruldu. Kaliteli hizmet, hız, güven ve müşteri memnuniyeti temel ilkelerimizdir. Ağırlıklı olarak Avrupa’ya taşımacılık yapıyoruz ve her geçen gün gelişen bir şirket yapısına sahibiz” .

MAN araçlarının üstün performanslarıyla ekonomik, güvenilir ve hızlı taşımacılık yapabildiklerini kaydeden Nas, MAN’ın satışta ve satış sonrasında sunduğu avantajların kendilerine büyük kazanımlar sağladığına dikkat çekti. Çekicileri, MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A.Ş. aracılığıyla satın aldıklarını dile getiren Cengiz Nas, 2 yıl sınırsız kilometre garantisi, yaygın servis ağı ve kaliteli hizmet anlayışı gibi pek çok ayrıcalığa da sahip klarını kaydetti.