Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Yozgatlı Sultan’ı çok beğendi

Türkiye’de yolcu taşımacılığında ürettiği araçlarla fark yaratan Otokar, Yozgat Bozok Kooperatifi’nin filosuna 5 adet daha Sultan City teslimatı yaptı.

Yozgatlı Sultan’ı çok beğendi

Türkiye’de yolcu taşımacılığında ürettiği araçlarla fark yaratan Otokar, Yozgat Bozok Kooperatifi’nin filosuna 5 adet daha Sultan City teslimatı yaptı. Yozgatlılar tarafından büyük beğeni kazanan Sultan City, Yozgat Belediyesi Halk Otobüsü olarak hizmet veriyor.

Otokar, Yozgat Bozok Kooperatifi’ne geçen Mayıs ayında 32 adetlik Sultan City 125S model belediye otobüsü teslimatı gerçekleştirmişti. Yozgat Belediyesi Halk Otobüsü olarak hizmet vermeye başlayan Sultan City 125S, Yozgatlıların büyük beğenisini kazandı. Yozgat Bozok Kooperatifi, yolcularına çağdaş ve konforlu bir seyahat sunan Sultan City otobüslerinden 5 adet daha filosuna kattı. Böylece toplam 37 Sultan City Bozok Kooperatifi filosunda yerini alarak seferlerine başladı.

Teslimat töreninde Otokar Bölge Satış Sorumlusu Erol Mertan ve Yozgat Bozok Kooperatifi yöneticileri hazır bulundu.

Otokar’ın halk otobüsü konusunda müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda farklı bir donanımla geliştirdiği Sultan City 125S 122 Beygirgücü motoru ile dikkat çekiyor. Sultan City 125S yakıt konusundaki tutumluluğu ve ekonomikliği ile ön plana çıkarken hem iç konforu hem de Sultan serisinin bilinen performansı, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile yolcusunun ve sürücüsünün beğenisini kazanıyor.

Sultan City 125S’in önemli özelliklerinden biri de yolcu başına düşen işletme maliyetlerinin ekonomikliği. Satın alınan araçla taşınan her bir yolcunun araç sahibine maliyetlerinde daha alırken avantaj sağlayan Sultan City 125S, aracın işletme maliyetlerinde de sahibine kazandırıyor.