Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Pegas’ın arkasındaki güç Temsa

Antalya ve Mısır’da faaliyet gösteren Pegas Turizm, filo güçlendirme girişiminde yeni tercihi yine Temsa Prestij Super Deluxe’ten yana yaptı.

Pegas’ın arkasındaki güç Temsa

Antalya ve Mısır’da faaliyet gösteren Pegas Turizm, filo güçlendirme girişiminde yeni tercihi yine Temsa Prestij Super Deluxe’ten yana yaptı. 37 araçlık filosunu teslim aldığı 10 yeni Prestij Super Deluxe ile güçlendiren Pegas Turizm, turizm sektöründeki gücüne güç kattı.

Pegas Turizm, Temsa Global’den yeni teslim aldığı midibüslerle filosundaki Prestij Super Deluxe sayısını 40’a çıkararak toplam araç sayısını 47’ye yükseltti.

Antalya Antoto Plaza’da gerçekleştirilen teslimat törenine Temsa Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı, Temsa Satış Müdürü Murat Anıl, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay, Pegas Turizm Muhasebe Müdürü İsmail İpek, Operasyon Sorumluları Hüseyin Kaya ve Savaş Aktuz katıldı.

Pegas Turizm Muhasebe Müdürü İsmail İpek, “Tercihimiz yine Temsa’dan yana . Temsa Prestij Super Deluxe, sağladığı yakıt ekonomisi, güçlü performansı, işletme maliyetlerinin uygunluğu ile bizlerin, konforu ve estetik görünümü ile de yolcularımızın tercihi . Biz de Prestij Super Deluxe ile yakaladığımız bu optimum faydayı sürekli hale getirmek istedik. Temsa Global ile uzun süredir devam eden işbirliğimizi, filomuza eklediğimiz her yeni araç ile de devam ettirmeyi arzuluyoruz” .

Yolcuların rahatı için her türlü detayın düşünüldüğü 27+1 koltuk kapasitesine sahip Prestij Super Deluxe aracında, yükseltilen tavan, yolculara ferahlık sağlarken geniş ve düz koridoru yolcuların konforu için dizayn edildi.