Treyler
Giriş Tarihi : 22-11-2014 11:39   Güncelleme : 22-11-2014 11:39

Ars-Pet, 37 adet semi-treyler aldı

Intermodal taşımacılık alanında hizmet veren Ars-Pet Uluslararası Nakliyat, 37 adet tren yüklemeli Tırsan Perdeli Mega semi-treyler aldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, “Markaya duyduğumuz güven ve 2.el değerinin yüksek olması nedeniyle Tırsan’ı tercih ettik” dedi.

Ars-Pet, 37 adet semi-treyler aldı

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Ars-Pet Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, firmanın İzmir garajında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Ars-Pet Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, Başkan Yardımcısı Cem Savaşan ve Daf-Tırsan Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç ile firma personeli katıldı.

 

Ayhan Savaşan, “İlk önce markaya duymuş ğumuz güven ve Tırsan treylerlerin, şasisinin KTL kaplamalı oluşu sayesinde 10 yıl paslanmazlık sağlaması, böylece araçların 2.el değerinin yüksek olması tercihimizi ilk belirleyenler. Tırsan’ın K-fix bağlama sistemi de, yüklerimizi emniyetli şekilde sabitleyebilme olanağı sağlaması bakımından Tırsan araçlarını tercih etmemizde rol oynamaktadır. Ayrıca ‘Tren Yükleme Sistemi’ sayesinde yakıt tasarrufunun artması, tamir bakım masrafı, lastik ve işletme maliyetlerinin ise azalıyor olması da bizim için büyük avantaj” .

 

Merkezi İzmir olan Ars-Pet Uluslararası Nakliyat’ın İtalya’da da ofisi bulunmakta. Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine otomotiv ve yedek parça taşımacılığı yapan firma, yurtiçinde de müşterilerine lojistik hizmeti sunmakta.