Otomotiv
Giriş Tarihi : 19-06-2015 19:16   Güncelleme : 19-06-2015 19:16

Man Topused Tuzla’da

Man, İstanbul’da kurumsal 2.el satış organizasyonunu Şensan Otomotiv ile yapacak. Man TopUsed, Tuzla’daki yeni bayisi ile İstanbul kamyon pazarının yeni cazibe merkezi olmasını hedefliyor.

Man Topused Tuzla’da

Man TopUsed merkezinin de yer aldığı Tuzla’daki Şensan Otomotiv tesisleri, 4 bin 800 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 10 bin metrekarelik alanda hizmet veriyor. Man “0” araç satışının da yapıldığı tesiste, günlük 30 araç kapasiteli Yetkili Servisi de yer alıyor. Kurumsal 2. el satış organizasyonu Man TopUsed’u Tuzla’ya taşıyan tesiste toplam 65 personelin görev yapıyor ve toplam 55 kamyon sergilenebiliyor.

 

Şensan Otomotiv tesisleri bünyesindeki modern tesisinin açılış töreninde konuşan Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, TopUsed sistemi ile Türkiye’de 2. el pazarına kurumsal kalite ve güvence getirdiklerini söyledi. Bekiroğlu, sunduğu benzersiz ayrıcalıklarla MAN TopUsed’un Türkiye’de kısa sürede benimsendiğini ve 2. el pazarında çok önemli bir fark yarattığını da vurguladı.

 

2. EL GÜVENCE ALTINDA

 

Sektöre 2. el pazarında da öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “Man Trcuk & Bus AG’nin dünyada 30’un üzerinde ülkede faaliyet gösteren TopUsed, Türkiye’de de kısa sürede çok önemli bir fark yarattı. Man TopUsed, Man kalitesini, teknolojisini, sağlamlığını ve performansını 2. elde de garanti altına alan; hem satana hem alana kazandıran büyük bir organizasyon. Man’ın bilinen yüksek hizmet kalitesine sahip olan Man TopUsed, gerek kamyon gerekse otobüste tüm marka ve modellerde birinci sınıf 2. el ticari araçların alım satımını gerçekleştiriyor” .

 

ALIM-SATIMDA YÜZLER GÜLECEK

 

Yüksek hizmet kalitesi, profesyonel satış ekibiyle müşterilerine çağdaş bir ortamda bol kazanç sağlamayı hedefleyen Man, Tuzla’daki yeni TopUsed merkezinde, tüm kamyon modellerinin alım satımını gerçekleştirecek. Dünya markası Man güvencesi altında yapılacak 2. el kamyon satışları ile hem yatırımcılar güvenli alışverişin huzurunu yaşayacak, hem de Man TopUsed kalitesi ve performansıyla çok kazanmanın keyfini yaşayacak.

 

İşletme maliyetlerinde sağladığı ciddi tasarruf ile Türkiye’de seyahat, turizm, lojistik ve inşaat sektörlerinin gözdesi olan Man, peş peşe hayata geçirdiği yeni kararlarla da her geçen gün yatırımcılarının daha çok kazanmasını sağlıyor. 2014 yılı Kasım ayında tüm orijinal yedek parçalarda yüzde 38’e varan kalıcı indirim sağlayan Man bu sayede 2. el Man araçların değerlerinin artmasını sağlayacak iddialı bir stratejiyi uygulamaya sokmuştu.