Treyler
Giriş Tarihi : 22-06-2015 01:43   Güncelleme : 22-06-2015 01:43

Şantiyelerin tercihi Meiller

İnşaat sektöründe Meiller; dayanıklılığı, güvenlik donanımları ve yüksek taşıma kapasitesi ile tercih edilen marka olarak öne çıkıyor. Danışman Grubu, yeni projeleri için 8 adet Meiller Damper aldı.

Şantiyelerin tercihi Meiller

 

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren, 2008 yılında Sakarya’da iç pazar ve ihracata yönelik Avrupa’da geçerli olan standartlarda üretime başlayan Meiller, kalitesinden ödün vermeden müşterilerinin taleplerine en doğru çözümler sunuyor.

Madencilik, inşaat, nakliye, hazır beton olmak üzere dört sektörde faaliyetlerini sürdüren Danışman Grubu, 8 adet Meiller damper ile filosunu güçlendirdi. Koçaslan Otomotiv tarafından Danışman Grup’a satışı yapılan araçlar, firmanın Bursa tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Danışman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abit Danışman ve Meiller Satış Yöneticisi Fuat Örnek ile firma personeli katıldı. Törende Koçaslan Otomotiv’den ise Yakup Koçaslan hazır bulundu.

 

Yakup Koçaslan, Danışman Grubun, Bursa Bölgesi’nin en büyük inşaat ve hafriyat firmalarından ğunu hatırlatarak “Danışman Grubu’na damper seçimlerinde Meiller’i tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederiz. Meiller sağlamlığı ve dayanıklılığının yanı sıra, servis hizmetlerimiz ile de 24 saat yanlarında olacağız ve her türlü sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız” .

 


PATRON ARACI

 

Danışman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abit Danışman ise, Meiller’in dayanıklılık, sağlamlık ve üstün performansı ile uzun işletim ömrüne sahip ğunu ve bu yönleriyle işvereni düşünen bir damper olarak tanımladığını belirtti. Danışman, Bursa bölgesinde birçok büyük projede yer aldıklarını sözlerine eklerken şöyle devam etti; “Meiller, bizim için bir referans marka. Aldığımız birçok büyük projenin altından Meiller ile kolaylıkla kalkıyoruz. Rekabette bizim için avantaj sağlarken, devamlılığımız ile geleceğimize de yatırım oluyor”