Otomotiv
Giriş Tarihi : 12-12-2015 17:25   Güncelleme : 12-12-2015 17:25

Otokoç, Macaristan’da

Otokoç Otomotiv’in Avrupa’daki ilk yatırımı olan Budget Macaristan’ın yeni tesisinin açılışı Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir ve Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici tarafından gerçekleştirildi.

Otokoç, Macaristan’da

Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, “Hem Türkiye, hem de yurtdışında tarihimizin en büyük yatırımlarını yapıyoruz. İhracat ağırlıklı üretim projeleri olan sanayi yatırımlarımızı ülkemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin en büyük projelerinden olan bu önemli sanayi yatırımlarımız, ülkemizin dış ticaret açığının kapatılmasına önemli katkılar sağlayacak” .

Yeni ofisimizle müşterilerimize daha iyi hizmet sunacaklarını paylaşan Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir ise şöyle konuştu: “Türkiye’de Avis ve Budget markalarımız ile kısa ve uzun dönemli araç kiralamada lider konumundayız. Yurtdışında büyüme stratejimiz paralelinde Türkiye’deki 40 yılı aşkın tecrübemizi yakın coğrafyadaki ülkelere de taşımayı planlıyoruz. Yakın coğrafyadaki yurtdışı yatırımlarımız olan Azerbaycan, Kuzey Irak ve Kazakistan sonrasında Avrupa’daki ilk yatırımımızı Macaristan’a gerçekleştirdik. Yurtdışı operasyonlarımızda 2.500 adetlik bir araç parkı yönetiyoruz. Önümüzde yüksek büyüme hedeflerimiz var. Bu büyümede Macaristan yatırımımız önemli bir paya sahip olacak. Yayılımımız başka ülkelerde de devam edecek. Önümüzdeki dönemde 2 yeni ülke yatırımı daha yapacağız.”