Teslimatlar
Giriş Tarihi : 20-06-2016 01:09   Güncelleme : 20-06-2016 01:09

Saraçoğlu 3 adet Iveco aldı

Mersin’de yeni faaliyete başlayan ve uluslararası Lojistik sektörünün yeni firmalarından olan Saraçoğlu Lojistik, araç alımında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 3 adet geniş kabinlii ADR’li, gold paket Iveco Hi-Way çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Saraçoğlu 3 adet Iveco aldı

Iveco yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv tarafından Saraçoğlu Lojistik’e satışı yapılan 3 adet Iveco Hi-Way çekici, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Saraçoğlu Lojistik firmasının ortaklarından Cahit Saraçoğlu ve Sercan Saraçoğlu ile Kılıçlar Otomotiv Ağır Vasıta Satış müdürü Hasan Kayın katıldı.

Saraçoğlu Lojistik firmasının ortaklarından Cahit Saraçoğlu, Iveco’nun bir dünya markası olması ve Euro 6’da SCR sistemini kullanmasının bu araçları tercih etmelerinde en büyük etken ğunu ve kendileri için de büyük bir avantaj oluşturduğunu ifade etti. Saraçoğlu, “Iveco Stralis rakiplerinden çok üstün donanım, kalite ve daha düşük yakıt değerleri veriyor. Yeni Stralis Euro 6’larda SCR sistemi sayesinde DPF filtresi temizliği için durup ve yakıt kaybetmek yok. Bunlar bizim için çok önemli konular” .