Otomotiv
Giriş Tarihi : 17-10-2016 01:50   Güncelleme : 17-10-2016 01:50

Yılın En İyi Kamyonu DAF

DAF XF 460 FT Super Space Cab, prestijli "2016 Yılının En İyi Kamyonu" ödülünü kazandı. XF, alanında lider toplam verimliliği ve sürücü konforu sayesinde bu ödülü kazandı. DAF Trucks'ın son derece profesyonel Avrupa bayilerinden oluşan geniş ağı, XF'in "2016 Yılının En İyi Kamyonu" seçilmesin de etkili oldu.

Yılın En İyi Kamyonu DAF

Yılın En İyi Kamyonu; kara yolu taşımacılığında uzmanlaşan, alanında lider, Polonya'dan 12 dergi tarafından değerlendirildi. Rakip tüm araçlar; motor performansı, sürüş özellikleri ve sürücü konforu açısından değerlendirildi. Bunlara ek olarak, toplam sahip olma maliyeti ve destek servislerinin kalitesi de göz önünde bulunduruldu.

Jüri, raporunda şu ifadelere yer verdi: “DAF XF 460 FT Super Space Cab gerçekten sürücü dostu bir araç. DAF, kullanıcılarının ihtiyaçlarını mümkün ğunca geniş kapsamlı bir şekilde karşılayarak XF'i her geçen yıl daha da mükemmel hale getiriyor. Bu araç, son teknoloji bir taşımacılık çözümü. Düşük yakıt tüketimiyle birlikte harika bir performans sunuyor. Operatörlerin, en düşük sahip olma maliyeti ve en yüksek araç çalışma ı sağlayan çok etkili bir servis ağı desteğine sahip olmaları da önemlidir.”

EN İYİSİ DAF


DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark da konu hakkında şöyle konuştu: “Bu prestijli ödül, müşterilerimizin zaten bildiği bir şeyi kanıtlıyor. Söz konusu verimlilik ve sürücü konforuysa DAF'tan daha iyi bir seçenek yok. Haziran 2016’da XF, Birleşik Krallık'ta Motor Transport'un Yılın Filo Kamyonu ödülünü kazandı ve şu an 20 yıl önce pazarına girdiğimiz ve DAF'ın pazar lideri ğu Polonya'da bu özel övgüyü almaktan çok onur duyuyoruz. 2016 Yılının En İyi Kamyonu unvanını kazanmak, ürünlerimizin ve organizasyonumuzun mükemmelliğinin altını tekrar çiziyor.”