Teslimatlar
Giriş Tarihi : 02-06-2017 12:16   Güncelleme : 02-06-2017 12:16

Hafriyatçının gözdesi Ford

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Yeniköy Hafriyat, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks'tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet Ford Trucks 4142D inşaat kamyonunu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Hafriyatçının gözdesi Ford

Ford Trucks bayii Gaziantepli Kardeşler tarafından Yeniköy Hafriyat'a satışı yapılan araçlar, firmanın merkezinde düzen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Yeniköy Hafriyat firması kurucuları Kamuran Toker ve Timur Çevik ile Ford Trucks Bölge Satış Müdürü Erşan Ersözlü katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Gaziantepli Kardeşler'den ise Satış Müdürü Emre Uçar ve Satış Danışmanı Kadir Bayfidan hazır bulundu.

Kamuran Toker, "İşimiz ağır ve bu işin altına da ancak bir Ford Trucks aracı girebilir. Adeta bizim gözdemiz haline gelen Ford Trucks ile yıllardır işbirliği içindeyiz. Yeni Ecotorq motor sayesinde rampada ve zorlu yollarda üstün çekiş gücüyle zor olan işimizi işimizi kolaylaştırdılar. Ford araçlarından memnunuz ve yeni yatırımlarımızda yine aynı markaya olacak" .