Teslimatlar
Giriş Tarihi : 04-07-2017 15:30   Güncelleme : 04-07-2017 15:30

Pamukkale 22 adet otobüs aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Pamukkale Turizm, 2017 yılı araç yatırımı programı dahilinde 22 adet Lion’s Coach 2+1 VIP otobüs aldı. Otobüslerde geri alım taahhüdü ve full bakım paketi uygulandı.

Pamukkale 22 adet otobüs aldı

Pamukkale Turizm'e satışı yapılan otobüsler, Ankara'Da düzenlenen tören ile teslim edildi. Pamukkale Turizm Filo Müdürü Mehmet Eskici ile birlikte firma yetkilileri katıldı. Törende TopUsed'dan Satış Uzmanı Aydın Çakmak ve Teknisyeni İbrahim Vural da hazır bulundu.

Mehmet Eskici, “Türkiye seyahat sektörünün önemli bir oyuncusu olarak, otobüsün dünyadaki en önemli markalarından biri doğal olarak köklü ve güçlü bir dostluğumuz, uzun yıllara dayanan bir işbirliğimiz bulunuyor. TopUsed  ikinci el pazarına yüksek standartlar, kurumsal güvence, uzatılmış garanti, bakım paketleri, geri alım taahhüdü ve daha birçok avantaj da sunuyor. Dolayısıyla biz de 22 araçlık bu yatırımımızda, TopUsed’i ve bilinen kalitesi, konforu, işletme ekonomisi ile Lion’s Coach 2+1 VIP’leri tercih ettik” .