Treyler
Giriş Tarihi : 04-07-2017 22:07   Güncelleme : 04-07-2017 22:07

En iyi treyler markası Krone

Alman treyler sektörünün önde gelen markalarından Krone, Almanya’daki Euro Transport Media (ETM) okuyucuları tarafından 2017 yılının En iyi Markası seçildi. Bernard Krone, “Kullanıcılarımıza her zaman en kaliteli ürünü sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

En iyi treyler markası Krone

Transport Media (ETM) okuyucuları, Ticari Araçlar sektöründeki en iyi markayı belirledi. 19 treyler ve üst yapı markasının yer aldığı ankette, 11 bin 500 okuyucu oy kullandı. Açıklanan sonuçlara göre “Perdeli/Tenteli ve Frigorifik (İzole Kasa) Treyler” kategorilerinde 1’incilik elde eden Krone, “Treyler Aksları” kategorisinde ise 2’nci .

Krone Yönetim Kurulu Başkanı Bernard Krone, “Almanya’nın her yerinden okuyucular bizi bu ödüllere layık gördü, mutluyuz. Bu anket kullanıcılarımızın desteğini ve güvenini bir kez daha arkamızda hissetmemizi sağladı. Krone’nin alışılagelmiş, uzun ömürlü kalitesine olan güvenlerini ve inançlarını bir kez daha ortaya koydular. Avrupa’da pazar lideriyiz. Daima kullanıcılarımızın dostu olmayı ve onlara en kaliyteli ürünü sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” .