Treyler
Giriş Tarihi : 18-06-2018 15:17   Güncelleme : 26-06-2018 12:12

Tırsan Rusya fuarına katıldı

Treyler sektörünün 41 yıldır üreticisi Tırsan, üstün performansa ve yüksek teknolojiye sahip araçları ile 4 gün boyunca Rusya’nın en büyük inşaat fuarı Bauma CTT’de araçlarını sergileri.

Tırsan Rusya fuarına katıldı

Rusya’da düzenlenen ve inşaat sektöründe en büyük ticaret fuarı konumunda bulunan Bauma CTT Rusya fuarı, her yıl ğu gibi bu yılda adından söz ettirmeye devam etti. 19. kez gerçekleşen fuarda, yüksek Tırsan teknolojisi ile geliştirilen inşaat sektörünün her ihtiyacına uygun araçlar ve sundukları çözümlerle de katılımcıların ilgi odağı . 4 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açan fuar, atölye ve sektörel etkinliklerle uluslararası inşaat ve teknoloji sektörünü bir araya getirdi.

Tırsan, serginin dış alanında Rusya için özel geliştirilmiş, 16.5 metre uzunluğundaki Kässbohrer marka K.SCX XXL model aracını ziyaretçilerle buluşturdu. İç alanda ise inşaat sektörünün en çok tercih edilen Low-Bed araçlarından biri olan K.SLL 2, Yatay Silobas K.SSL 31 aracı ve zor Rusya coğrafyasında yüksek performans sergileyen Kässbohrer damper K.SKS B 24 aracını sergiledi.