Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Büyük yatırımlar yine sektörden

ABD’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krize rağmen, uluslararası nakliye firmaları yeni araç alımlarına hızla devam ediyor.

Büyük yatırımlar yine sektörden

ABD’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krize rağmen, uluslararası nakliye firmaları yeni araç alımlarına hızla devam ediyor. Filo genişletme çalışmalarına 2009 yılında da ağırlık veren Ebam Nakliyat, 15 adet Volvo çekici aldı.

Ebam Nakliyat’ın siparişi olan 15 adet Volvo FH 480, 4x2 çekicinin teslimatı, İzmir Bornova’da bulunan merkezinde gerçekleştirildi. Törende Ebam Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mutlubaş ve Genel Müdür Ahmet Mutlubaş’ın yanı sıra Volvo Türk Genel Müdürü Ulf Magnusson ve Volvo Kamyon Satış Koordinatörü Suat Aksu hazır bulundu.

İşbirliği devam edecek

Ebam Nakliyat’ın sektörde emin adımlarla büyümeye devam ettiğini ifade eden Volvo Türk Genel Müdürü Ulf Magnusson, işbirliklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Ulf Magnusson, “Yeni geliştirilmiş Globetrotter kabin ile otomatikleştirilmiş manuel şanzıman I-Shift donanımlı Volvo FH çekicileri tercih eden EBAM’ın araçları, aynı da zengin aksesuar paketine sahip” .

Teknolojik imkânları en iyi şekilde kullanıyoruz

Ebam Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mutlubaş ise şöyle konuştu:

“Ebam Uluslararası Nakliyat, modern hizmet anlayışı çerçevesinde donanımlı filosu ve tecrübeli uzman kadrosuyla hizmet veriyor. Bu yıl dorse taşımacılığını da hizmetlerimiz arasına kattık. Ebam, müşteri memnuniyetini her ön planda tutarak, teknolojik imkânları en iyi şekilde kullanıyor. Ağırlıklı olarak Almanya, Hollanda, Yunanistan’da faaliyet gösteren firmamız, İngiltere, Avusturya, Belçika ve İsviçre’ye de seferler düzenliyor. Ayrıca Ebam Nakliyat’ın kardeş şirketleri arasında Volvo Kamyon Satış Sonrası Yetkili Servisi de bulunuyor.”