Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

Pegas’ın filosu ‘Prestij’lendi

Pegas Turizm’in filosuna kattığı 25 adetlik Temsa Prestij Super Deluxe siparişin son 10 adedi, Temsa Yetkili Satıcısı Antoto tarafından teslim edildi.

Pegas’ın filosu ‘Prestij’lendi

Pegas Turizm’in filosuna kattığı 25 adetlik Temsa Prestij Super Deluxe siparişin son 10 a, Temsa Yetkili Satıcısı Antoto tarafından teslim edildi.

Temsa; kısa mesafe, turizm ve personel taşımacılığı alanlarında tercih edilen, genç, güçlü, tutumlu ve çevreci üyesi Prestij Super Deluxe teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Pegas Turizm, toplamda 25 adet sipariş ettiği Prestij Super Deluxe’lerin, son 10 ani Temsa Yetkili Satıcısı Antoto’dan teslim alarak filosunun gücüne güç kattı.

Düzenlenen araç teslim töreninde; Pegas Tur’dan Finans Müdürü Sabri Yumrutepe, Muhasebe Müdürü İsmail İpek ve Araç operasyon Yetkilisi Bülent Zaptiyeoğlu hazır bulunurken, Temsa Satış Yöneticisi Volkan Tolunay ile Antoto Satış ve Pazarlama Müdürü Ersel Özgen de katılım gösterdi.

Gerçekleşen teslimat töreninde Pegas Tur yetkilileri “Tasarımı, yolcu kapasitesi ve güvenliğinin yanı sıra performansı ile Prestij Super Deluxe hem müşterilerimize hem kaptanlarımızın beklentilerine cevap veriyor. Ayrıca düşük yakıt tüketimi ve satış sonrası hizmetleri ile Prestij Super Deluxe, onu tercih eden firmalar için kça ekonomik’’ şeklinde konuştu.

YOLCULUĞUN KEYFE DÖNÜŞTÜĞÜ ARAÇ

Yakıt ekonomisi ve güçlü performans özelliklerinin yanı sıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe artık Euro 4 motoru ile çevreci kimliği ile de ön plana çıkıyor. 145 beygirlik motor gücü ile hiçbir zorlu yoldan etkilenmeyen Prestij Super Deluxe’un geliştirilen 6 ileri vites özelliği ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş konforu sağlıyor. Geliştirilen bir diğer özellik olan ön arka parabolik makas sistemi ile araç zorlu yol koşullarında daha dayanıklı kalırken yolcularda sarsıntısız bir yolculuğun keyfini çıkartıyor.

Ayrıca yolcular kadar kaptanlar da yolculuğun konfor ve keyfini yaşıyor. Segmentinde sadece Temsa Prestij Super Deluxe’te olan açılır-kapanır otobüs içi kaptan yatağı Bedoseat’e de sahip olan aracın arka koltukların yatak olma özelliği, 3 noktalı emniyet kemeri ve kol dayamalı havalı sürücü koltuğu ile yolcular kadar kaptanlara da konfor sunuyor.

Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 sınıfında ilklere imza atıyor. Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 için geliştirilen torpido paneline entegre vites kolu ve çok amaçlı arka bagaj özelliği aracı rakiplerinden ayrıştırıyor. Prestij Super Deluxe Euro 4 için tasarlanan yeni lüks yolcu koltukları da dikkat çekiyor.