Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-06-2015 12:54   Güncelleme : 08-06-2015 12:54

Kuru Turizm, Mercedes yatırımını sürdürüyor

Yurt içi ve yurt dışı turlarıyla Türkiye’nin en köklü ve sağlam ilerleyen firmalarından olan Kuru Turizm, 1 adet Mercedes Travego S alarak filosundaki araç sayısını 18’e çıkardı.

Kuru Turizm, Mercedes yatırımını sürdürüyor
Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuru, filoyu Mercedes’lerle güçlendirdiklerini, yatırımların ileriki dönemlerde devam edeceğini söyledi.
 
Yaşar Kuru, Nisan ayı içerisinde aldığı Mercedes Tourismo’ların ardından özmal sayısın 17’ye yükseltmişti. Son alınan Travego S ile birlikte filodaki araç sayısı 18’e çıktı. Yaşar Kuru, “Yıl içerisinde sezonu değerlendirerek, tekrar yatırım yapma niyetimiz var. Mercedes otobüsler bizim sektörümüz için en verimli araçlardır. O nedenle bundan sonra alacağımız otobüslerdeki tercihimizi de Mercedes markasından yana kullanmayı düşünüyorum. Umarım yeni yatırımlarımız, bize ve Türk turizmine hayır getirir,” .
 
Bu yıl turizm sezonunun umdukları kadar kötü olmadığını belirten Kuru Turizm Yönetim Kurulu Başkanı, “Turizmde sezon başında bir daralma sıkıntısı olmuştu. Ancak şimdilerde biraz daha iyiye gitmeye başladı. Turizmin bu yıl kazanması, devletin turizme yatırımıyla orantılı yürüyecek sanırım,” diye konuştu.
 
Mercedes Hadımköy’de düzenlenen teslimat törenine Yaşar Kuru, kızı Cansu Kuru Erçetin’le birlikte katıldı.