Teslimatlar
Giriş Tarihi : 09-08-2016 12:18   Güncelleme : 09-08-2016 12:18

Kanatoğulları 7 Prestij SX aldı

Afyon’un en önde gelen şirketlerinden Kanatoğulları Turizm, 2016 yılı filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Temsa'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 7 Prestij SX midibüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi. Kanatoğulları Turizm, teslimat esnasında 8 adet daha Prestij SX yatırımı yapacağını açıkladı.

Kanatoğulları 7 Prestij SX aldı

Kanatoğulları Turizm, 1996 yılından beri personel, okul ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veriyor.  Firmanın filosunda 100 özmal araç bulunuyor. Firma, 2016 yılı araç yatırımında da tercihini Temsa'dan yana kullandı. Ant Oto tarafından Kanatoğulları Turizm'e satışı yapılan araçlar, firma tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Kanatoğulları Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kanatoğulları, Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve firma personeli katıldı. Törende Ant Oto'dan Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy, İzmir şube Müdürü Fatih Kaya ve Satış Yetkilisi Şakir Yılmaz da hazır bulundu.

YAKITTA AVANTAJLI

Temsa Prestij SX tercihinde öncelikli etkenin düşük yakıt tüketimi ve satış sonrası hizmetlerin etkili ğunu belirten Süleyman Kanatoğulları, “Filomuzda ağırlıklı olarak başka bir markanın araçları bulunuyor. Ancak ilk kez öz mal sıfır yatırımında Temsa Prestij SX aracı tercih ettik.  Filomuzda ikinci el olarak 4 adet Prestij vardı. Bu araçların da yakıt tüketiminden memnunduk.  Birde Temsa’nın satış sonrası hizmetlerinden son derece memnun kalınca 7 adet araç alımı yaptık, 8 adette sipariş geçtik. Onu da yıl içerisinde teslim alacağız” .

FİLOMUZU BÜYÜTÜYORUZ

Afyon ve Eskişehir’de faaliyet gösterdiklerini ifade eden Kanatoğulları, şöyle devam etti: “Biz yeni araç yatırımında bölge firmalarına da örnek oluyoruz. En çok araç bulunan firmalar arasındayız. Öğrenci taşımacılığı çok zor bir alan. Velilerle ikili diyalog kolay değil.  Bu süreç çok önemli. Ekibin, kadron, şoför ve hostesin de çok önemli. Bunlara dikkat ettiğin iş kendiliğinden geliyor.  Afyon’daki kolejlerin yüzde 90’ı bizr. Turizm tarafında da etkiniz. 14 civarında da büyük otobüsümüz var. Her yıl bir iki adet büyük otobüs, 10 adette midibüs yatırımı yapıyoruz. Filomuzda araçların yaş ortalaması 5. İkinci elde aracın yaşı 10’u geçtiğinde sıkıntı olur.”

LİDERLERİN TERCİHİ PRESTİJ


Prestij SX araçlarının her bölgenin lider firmasının filosunda yerini almaya devam ettiğine dikkat çeken Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ, “Kanatoğulları Turizm de Afyon’un en önde gelen lider şirketleri arasında yer alıyor. Bugüne kadar işbirliği sürecimiz çok sık olmamış. Firma ilk kez bir özmal yatırımı ile Prestij tercihinde bulunuyor. Biz bu işbirliğinin bundan sonraki süreçte daha sık gerçekleşmesi için elimizden gelen desteği ve ilgiyi göstereceğiz. 8 adetlik Prestij SX yatırımı için de görüşmeler sürüyor. Prestij SX tercihlerinden dolayı Sayın Süleyman Kanatoğulları’na teşekkür ediyor ve yeni araçlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” .