Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-04-2017 13:19   Güncelleme : 18-04-2017 13:19

Yeni Tourliner'ın ilk sahibi Topçam

Yeni Tourliner’de ilk teslimat, Topçam Turizm’e yapıldı. Türkiye Lansmanı için özel tasarım ve renklerle üretilen 5 otobüsten 3'ü, düzenlenen törenle teslim edildi. Topçam Turizm’in satın aldığı yeşil, lacivert ve sarı renkli Yeni Tourliner’lar, 2+1 VIP ve 38+1+1 oturma düzenine sahip.

Yeni Tourliner'ın ilk sahibi Topçam

Man bayii Mapar Omotoiv tarafından Topçam Turizm’e satışı yapılan otobüsler, Tokat Otogarı'nda düzenlen tören ile teslim edildi. Topçam Turizm firma sahipleri Erkut Dizman ve Olgun Dizman'ın evsahipliğinde yapılan araç teslim törenine; Man adına Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Bölge Koordinatörü Ufuk Demirer katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Mapar Otomotiv'den ise Yalçın Şahin hazır bulundu.

HEM KONFORLU HEM EKONOMİK

Topçam Turizm sahibi Erkut Dizman, “Yeni Tourliner’ı ilk gördüğümüzde, hemen almaya karar verdik. Topçam Turizm olarak kaliteli hizmet vermeye, en üst seviyede konforlu yolculuk sunmaya odaklı bir gelişim stratejisi izliyoruz. Her alanda yaptığımız tüm geliştirmelerimizde hedefimiz hep daha iyisi, daha kalitelisi, daha konforlusu. Yeni Tourliner tüm bu alanlarda ğu gibi sağladığı ekonomikle de kendine sektör standartlarının çok üstünde zirve yarattı. Bu doğrultuda filomuzu teknoloji harikası bu üç güzel otobüsle güçlendirdiğimiz için de ayrı bir mutluluk ve onur yaşıyoruz” .

TOURLİNER SINIFINDA RAKİPSİZ

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ise şöyle konuştu: “Yeni Tourliner, her alanda yeniliğin, teknolojinin geldiği son noktayı işaret ediyor. Olağanüstü konforu, estetik iç dizaynı ve birinci sınıf işçiliği ile yolcuları etkileyerek onların evlerinde hissetmelerini sağlayan Yeni Tourliner; açık, keskin ve göz alıcı hatlara sahip dizaynı, bi-xenon farları ile estetik ve dinamizmi mükemmel biçimde birleştiriyor. Geleceğin güvenlik normlarını bugünden karşılamasına karşın, 60 kilo daha hafif. Yolcu bölümünde koridorsuz zemin yapısı, özel koltukları, kça rahat diz mesafesi, standart uydu ve GPS antenleri ile seyahat konforunu da en üst düzeyde sunuyor. Bakım aralıkları uzun ve daha ekonomik işletme maliyetleri sunuyor. Yine standart olarak sunduğu ileri sürüş sistemleri, geliştirilmiş aktarma organları gibi daha birçok özelliği Yeni Tourliner’ı sınıfında adeta rakipsiz kılıyor.”

İŞLETME DOSTU OTOBÜS

Yeni Tourliner ile seyahat sektöründe geleceği bugüne taşıdıklarının altını çizen Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, “Yeni Tourliner’da birçok ileri teknoloji, birbiriyle uyumlu ve koordinasyon içinde mükemmel bir performans ortaya koyuyor. Çok daha iyi bir performansı, çok daha az emisyon salınımı ve çok daha düşük bir yakıt tüketimi ile sunuyor. Euro 6C motoru, Yeni Tourliner’da yüzde 10 yakıt optimizasyonu sağlıyor. Yine aracın standartları arasında yer alan EfficientCruise ve EfficientRoll sistemleri de hem sürüş konforu hem yakıt tasarrufu sağlıyor, hem de motor ömrünü uzatıyor. Yeni Tourliner’da kaptanlar da düşünüldü. Hem kokpitte hem de dinlenme alanlarında geliştirmeler yapıldı. Özetle Yeni Tourliner, hem yolcular, hem kaptanlar, hem de işletmeler için en ideal avantajları bir arada sunuyor” diye konuştu.