Teslimatlar
Giriş Tarihi : 19-08-2017 16:42   Güncelleme : 19-08-2017 16:42

Sağlık 25 Milyon TL yatırım yaptı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Sağlık Lojistik, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Volvo'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 50 adet çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Sağlık 25 Milyon TL yatırım yaptı

Sağlık Lojistik’e satışı yapılan 50 adet Volvo FH13 460 HP 4x2 Low Şasi Euro 6 çekiciler, firmanın Yenibosna tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Sağlık Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Sağlık ve yönetim kurulu üyesi Nahit Sağlık ile firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Temsa İş Makiları'dan ise şirket müdürü Eşref Zeka hazır bulundu. Yeni alınan araçlar ile birlikte firmanın filosunda çekici sayısı 550'ye yükseldi.

İŞLETME DOSTU ARAÇLAR

Zahit Sağlık, “Volvo Trucks; araç kalitesi, teknolojik donanımları ve sürdürülebilir çevre koruma anlayışıyla otomotivde en güvenilir ve en iyi markalardan biri. Yurtiçi ve yurtdışı uzun yol taşımacılığında kullandığımız Volvo Trucks araçlar, yakıt tasarrufu sağlayan dayanıklı motorlarıyla maliyetlerin düşüşünde rol oynayıp, kârlılığımıza önemli bir katkı sağlıyor. Yakıt verimliliğinin yanında bakım aralıklarının da uzun olması, bizim için kça önemli” .