Teslimatlar
Giriş Tarihi : 21-08-2017 15:48   Güncelleme : 21-08-2017 15:48

İbrice 6 adet çekici aldı

Tekirdağ’daki maden sahasında linyit kömür üretimi yapan İbrice Maden İşletmeleri, ağır çalışma koşulları için Renault Trucks K XTREM kamyonlarını tercih etti. 250 milyon ton rezerve sahip olan İbrice Maden İşletmeleri, 6 adet K520 8x4 K XTREM kamyon satın alarak filosunu güçlendirdi.

İbrice 6 adet çekici aldı

Renault Trucks tarafından İbrice Maden İşletmeleri'ne satışı yapılan 6 adet K520 8x4 K XTREM kamyon, firmanın maden sahasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İbrice Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Pullukcu ile Başkan Yardımcısı Burak Pullukçu, Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk ile firma yetkilileri katıldı.

AĞIR YÜKLERİN ARACI

Yeni araç alımlarında her zorlu çalışma koşullarını göz önünde bulundurarak tercih yaptıklarını ifade eden firma yönetim kurulu başkanı İrfan Pullukcu; “İşletmemizde 250ton/saat kömür yıkama kapasitemiz var. Ayrıca her biri 30 ton/saat kurutma kapasitesine sahip dört ayrı tesisimizde 120 ton/saat kömür kurutuyoruz. Ağırlıklı olarak Tekirdağ bölgesi, Kütahya, İzmir ve Kastamonu olmak üzere tüm Türkiye’ye kömür sevkiyatı yapıyoruz. İşimizin en ağır bölümlerinden biri de yüksek tonajlı taşımacılık. Bu nedenle filomuzdaki araçlarımızı özenle seçiyoruz” diye konuştu.

KONTRATLI SATIŞ YAPILDI

Konuya ilişkin Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ise şöyle konuştu: “Bu alımda Reference Servis Kontratı yaptık. Firma için özelleştirilen Bakım Programı sayesinde aracın hizmet dışı kalma riski minimuma indiriliyor. Ayrıca gerekli bakım çalışmalarında İbrice’nin yükü hafifletiliyor. Reference kontratı sayesinde firmanın servis ziyaretlerinin planlaması, bütçe hesaplaması ve maliyet takibi yapmasına gerek olmuyor. Böylece İbrice, tasarrufu sağlarken araçlarını sürekli çalışır halde sahalarında kullanarak verimliliğini de arttıracak. Bu kazanımların yanı sıra İbrice, grup şirketi olmamızın avantajını da bu alımlarında yaşadıç”