Teslimatlar
Giriş Tarihi : 21-08-2017 16:53   Güncelleme : 21-08-2017 16:53

RH Turizm girişi Tourliner ile yaptı

Taşımacılık sektöründe yeni kurulan firmalardan RH Turizm, araç alımında tercihini Man'dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 8 adet Neoplan Tourliner otobüsünü teslim alarak filosunu oluşturdu.

RH Turizm girişi Tourliner ile yaptı

Man bayii Mapar Otomotiv tarafından RH Turizm'e satışı yapılan 8 adet 2+1 koltuk düzenine sahip Neoplan Tourliner otobüsü, Kayseri Otogarı'nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine RH Turizm sahibi Rahmi Hamurcu, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer ve firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Mapar'dan ise Genel Müdür Tanju Nayır ve ekibi de hazır bulundu.

DEVAMI GELECEK

Rahmi Hamurcu, “Her açıdan böylesine gelişmiş otobüsleri,   RH markası ile Türkiye karayollarına çıkarmak, başta Kayserililerin ve tüm yolcularımızın hizmetine sunmak bizim için gurur ve onur kaynağıdır. İlk etapta 2+1 düzende, son teknoloji ve yakıt ekonomisi yüksek, yolcularımızın memnuniyetini sağlayacak geniş koltuklara ve konfora sahip 8 adet 2017 model yeni Tourliner satın aldık. Günümüzün, hatta geleceğin taleplerini karşılayacağından ve tüm yolcularımızı mutlu edeceğimizden hiç kuşku duymuyorum” .

PİYASANIN TEK OTOBÜSÜ

Konuya ilişkin Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise şöyle konuştu: “Kayseri’nin yeni firması RH’nın gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Sektörde köklü deneyimi olan ve uzun yıllar Kayseri de en üst segment Starliner seyahat otobüsleri ile hizmet veren Hamurcu ailesi geleneğini devam ettiriyor. Bugün kurulmuş olan yeni firmamız RH Turizm de 2017 model 2+1 Tourliner VIP otobüsler ile yola çıktı. Tourliner’da birçok ileri teknoloji, birbiriyle uyumlu. Hem yolcular, hem kaptanlar, hem de işletmeler için en ideal avantajları bir arada sunuyor. Standart sunulan Man TipMatic, otomatikleştirilmiş 12 ileri Easy-Start şanzımanı ile çevreci Euro 6C motoru, Yeni Tourliner’da yüzde 10 yakıt optimizasyonu sağlıyor. Bu işbirliğinin firmaya ve tüm Kayseri yolcularına hayırlı olmasını diliyorum, güzel yolculuklar temenni ediyorum.”